Ankara’da, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçiş güzergahında görevli polis aracına bir otomobil arkadan çarptı. Polis aracının içindeki bir trafik polisi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Çankaya'da Cinnah Caddesi’nde yaşandı. Başbakan Davutoğlu’nun Resmi Konut’a geçişi için güzergah üzerinde trafik polisleri görev aldı. Cinnah Caddesi’nde, Yıldız kavşağı istikametine seyreden bir otomobil, sürücüsünün direksiyonu kırmasıyla yol üzerinde park halinde duran polis aracına arkadan çarptı. Otomobil, polis aracının arkasındaki başka araca da çarptı. Polis otosunun içinde bulunan trafik polisi başından hafif şekilde yaralandı. Kazaya karışan aracın sürücüsü, ara sokaktan caddeye bir aracın aniden çıkması üzerine direksiyonu kırmak zorunda kaldığını, bu nedenle polis aracına çarptığını iddia etti.

Olay yerine ambulans ve asayiş ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru ambulanstaki ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada hasar gören araçlar çekiciyle otoparka çekildi. Kazaya karışan sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.