Bugünkü durağı Aynalı Han olan Erkoç, buradaki esnaflar tarafından da ilgiyle karşılandı. Esnafların gösterdiği teveccühe, teşekkür ederek yanıt veren Erkoç, 30 Mart sonrasında Türkiye'nin yıldızı haline gelecek bir Kahramanmaraş'ı el birliğiyle oluşturacaklarını söyledi.
 
Seçimlerin hemen ardından projelerini tek tek hayata geçireceklerini kaydeden Erkoç, “Büyükşehirdeki ilk dönemimizi çok verimli kullanacağız. Tüm bilgi, birikim ve finansal kaynaklarımızı Kahramanmaraş'ın gelişimi için kullanacağız. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah şehrimiz için bir milat olacak 30 Mart'ın ardından 2023'e yürüyen modern Kahramanmaraş'ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT VE GAZİLER ERKOÇ'U ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve Elbistan Kurucu Başkanı Taki Tapancı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti.

Trabzon Bulvarı üzerindeki seçim bürosunda gerçekleşen ziyarette Karaman, Tabancı ve Dernek Üyeleri Erkoç'u tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler. Faaliyetleri hakkında da Erkoç'u bilgilendiren dernek yöneticileri, Erkoç'un Kahramanmaraş'ı 2023 Türkiye'sine taşıyacak, vizyon ve projelere sahip olduğuna inandıklarını belirttiler.

Hükümet tarafından hayata geçirilen Milli Birlik ve Beraberlik Projesi'nin de kendileri açısından mutluluk verici olduğunu ifade eden dernek yöneticileri, “Başta başbakanımız olmak üzere akan kanın durdurulması için sorumluluk alan herkese, tüm AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde de başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'a başarılar diliyoruz. Gerek gençliği gerek dinamizmi ve gerekse ufkuyla kendisine güvendiğimiz Erkoç'un bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç ise “Bu ülkenin birlik ve bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. Bu vatan için can veren, kan veren şehit ve gazilerimizin geride bıraktığı aileleri de bizlerin sorumluluğundadır. Bugüne kadar da başta hükümetimiz olmak üzere yerel yönetimlerimiz de bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmıştır. İnşallah biz de yeni dönemde onlar için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle bizleri ziyaret eden, desteklerini esirgemeyen dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.