AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay ve Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek, Haber46'yı ziyaret etti... Mahçiçek ve Okay'ı Haber46 adına Ali ÇAM ağırladı.
 
Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına Kahramanmaraş'taki yazıl ve görsel basını ziyaret ederek başladıklarını ve basının öneminin farkında olduklarını söyledi.

 "Belediyeciliğin bir takım işi olduğunu biliyoruz. Eğer seçilebilirsek Büyükşehir ve Dulkadiroğlu belediyemizle el ele gönül gönüle verip, fikir ve projelerimizi paylaşarak Kahramanmaraşımızı bulunduğu noktalardan daha iyi yerlere taşımak istiyoruz.  Amacımız Kahramanmaraşımızı yaşanabilir kentler sıralamasında en üst seviyeye çıkartmaktır."

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay ise seçim çalışmalarına basın mensuplarını ziyaret ederek başladıklarını ve seçime kadar yoğun bir çalışa temposu içine gireceklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasının avantajlarını hizmete dönüştürmek istediklerini söyleyen Okay şunları söyledi:

"Bu yeni yeni yapının kentimize sağladığı avantajları şehrimiz insanlarının faydalanacağı şekilde hizmete dönüştürmek istiyoruz. Elimizdeki büyükşehir yasasının verdiği imkan ve kaynaklarla da kentimiz bundan sonra daha üst standartlarda ve bölgesinde örnek belediyecilik hizmetlerini alabileceği kanaatindeyiz."

Ziyarete,  AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Haber46 adına konuşan Ali ÇAM'da seçimlerin Kahramanmaraş için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.