Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Sosyete Pazarı ile devam eden Erkoç, Pazar esnafının ve alış veriş yapan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Tek tek müşteri ve Pazar esnafıyla ilgilenen Erkoç, Türkiye'nin en donanımla ekibini kurarak işin ehli insanlarla çalışacaklarını, usta ekiple hazırladıkları çılgın projeleri kentin yaşamına sunacaklarını söyledi. 

Gittiği bölgelerde her geçen gün coşkunun da arttığına şahit olduklarını belirten Erkoç; “bugün burada esnafımız ve halkımızla bir araya gelmek istedik. Biliyorsunuz ev alışverişini bayanların yaptığınız biliyoruz, bizde kadın kollarımızla buraya bir ziyaret gerçekleştirelim dedik. Kırmızı karanfillerle halkımızın sorunlarını dinledik, onlara projelerimizi sıraladık.

Gördük ki; halkımız bu işe bizden daha çok sahiplenmiş ve daha çok çalışıyor. Şuana kadar ziyaret ettiğimiz esnaflarımız ve vatandaşlarımızın coşkusu ve muhabbeti karşısında inanın çok duygulanıyoruz. Bu insanlara hizmetin en büyüğünü yapmakta bizim görevimiz” dedi.

Vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Erkoç, “Tabi AK Parti kurulduğu günden bu yana bu teşkilat içerisinde görev yaptık. Kapımızda, gönlümüzde her zaman vatandaşımıza açık oldu. Bu nedenle insanımız tabiri caizse bugün bizleri bağrına basıyor. Zaten bizleri bugünlere o insanlarımızın duaları getirdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de her zaman omuz omuza verip, Kahramanmaraş'ımızın yarınlarını birlikte inşa edeceğiz. Bizim vatandaşlarımıza vereceğimiz en güzel karşılık, hayata geçireceğimiz projelerimiz olacak. Ben bizlere kucak açan, sevgisini ve duasını bizlerden esirgemeyen hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.