Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Kapalıçarşı, Ayakkabıcılar- Manifaturacılar, Yer altı çarşısı esnaflarını ziyaret eden Necati Okay: “ Kahramanmaraş'ın daha güzel hizmet alması için başbakanımız Kahramanmaraş'ı büyükşehir yaptı, Büyükşehir ile birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız, bunlardan ilk işimiz, Kahramanmaraş'ın doğusundan Çağlayancerit, Gölbaşı üzerinden, Malatya ve Adıyaman bu yolu bağlayacağız böylece Kahramanmaraş yeni bir kapıya daha kavuşmuş olacaktır,” dedi.
     
Büyükşehir olmadan belediye imkanlarının sınırlı olduğunu , Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek, artık hizmet yapma zamanı olduğunu ve para sıkıntısı bulunmadığını vatandaşlarımıza anlatan Necati Okay: “ Afşin, Elbistan, Nurhak, Ekinözü, Malatya ve Kayseri'ye gidiyor, Andırın Osmaniye- Adana'ya gidiyor, Çağlayancerit ise Pazarcık ile beraber Gaziantep'e gidiyor sebebi ise yol yok, Kahramanmaraş Çağlayancerit yolu çok kötü ve buraya gelmektense Gölbaşına yada Gaziantep'e gitmek daha kolay, oysa şuradan birkaç tünel, viyadük ile 40 km. düşecek yolla Kahramanmaraş'ın doğusuda birlikte kalkınacaktır.. Doğunun çıkmaz sokak olması sebebi ile şehrimiz batıya göç vermekte bu sebeple benim büyük projelerimden birisi bu doğu kapısını açmak ve ilçedeki vatandaşlarımızı kısa yoldan Kahramanmaraş merkeze getirmektir,” diye konuştu.
    
Taşhanda meslektaşları ile buluştu..

Okay ailesi, Terzilik, konfeksiyon, çırçır ve kumaş dokuma olmak üzere tekstil ürünleri ile uğraştığını dile getiren ve çocukluk döneminde çalıştığı taşhanda eski ustaları ile bir araya gelen Necati Okay: Anesinin öğretmeninin ve o günkü çocukluk arkadaşlarının 1940 yılında çekilen fotoğrafına bakarak duygulu anlar yaşadılar..
    
Kapalıçarşı esnaflarından birinin arşivinde bulunan tarihi fotoğrafı ile duygulu anlar yaşandı.
     
Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanı adayı Necati Okay: “ allah'ın izni ile projelerimiz hazır , milletimiz bize yetki verdiğinde kısa sürede çok güzel hizmetlere imza atacağız halkımızla beraber güzel günlere doğru hep beraber gideceğiz,” diyerek dua ve destek istedi..