Genç Osman Mahallesi girişinde çocukların büyük ilgisi ile karşılanan ve çocuklara hatıra resmi çektiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı adayı Necati Okay, mahalle sakinleri ile sohbet ederek daha sonra hanımların toplantısına geçti.
      
Normalde bu seçimlerin bir mahalli seçim olduğunu, yani belediye başkanı, belediye meclis üyesi, muhtar seçimi olduğunu ancak şartların çok farklı konuma getirdiğini dile getiren Necati Okay: "Bacılar asıl görev size düşüyor, evlere sizler daha rahat giriyorsunuz, bugünden sonra tüm kapıları çalarak bacılarımıza anlatın, bu seçimde Ak Partiye , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mutlaka destek vermek zorundayız..
    
Üçüncü köprüyü istiyorsak, Nükleer santral yapılsın diyorsak, İstanbul'a hava alanı, Kanal İstanbul projesini istiyorsak, Türkiye de yerli uçak, otomobil yapılsın diyorsak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 30 Martta güçlü bir destek vermemiz gerekiyor..
    
Askeri ücret yetersiz biz bunu biliyoruz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bunu biliyor, ülke milli gelirimizin 2023 de 25 bin dolar olması için çalışan başbakanımıza 30 Mart da destek veriseniz 2023 vizyonunu yakalarız, bunun için biz bacılarımıza güveniyoruz ve sizlerden destek istiyorum” diye konuştu.