MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tehir Akgemci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehrin dört bir tarafında kadınlara karanfil dağıtarak kutladı. 

Seçim kampanyası boyunca her fırsatta hizmetlerinde kadınlara öncelik tanıyacağını beyan eden Akgemci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de kadınları unutmadı. 

Kendisi seçim çalışmaları nedeniyle Elbistan İlçesinde bulunan Akgemci; Partinsin Elbistan teşkilatı tarafından düzenlenen Kadınlar Günü programına katıldı. Merkezde ise şehrin dört bir yanında kadınlara karanfiller dağıttırdı. 

Kadınların sorunlarının sadece bir güne sığdırılarak çözüme kavuşmayacağının altını çizen Akgemci; Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü hatırlatarak kadının dinimizdeki yerinin önemine değindi.  

Akgemci, “Kadın huzurluysa dünya huzurludur” sözünü yineleyerek; “Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler. 

Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alanda hak ettiği yere gelmeleri için desteğimiz ve mücadelemiz her zaman devam edecektir. 

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim” dedi. 

Karanfillerin üzerinde Akgemci'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajını gören kadınlar ise, “İşte Tahir Hocamızın farkı, yine bizleri unutmadı” diyerek teşekkür ettiler.