MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, bulunduğu hasta ziyaretinde Mahalle Konaklarının büyük ihtiyaç olduğunu bir kez daha vurguladı. 

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle eve mahkûm ve bakıma muhtaç olan bir hastanın, hem kendisinin hem de kendisine bakanların yaşadığı zorlukları dinleyen Akgemci, seçildiğinde projeleri arasında yapmayı hedeflediği çok fonksiyonlu mahalle konaklarından bahsetti.  
Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Akgemci; “Bu gün burada hepimizin de gördüğü gibi hastamız evin içerisine hapsolmuş ona bakan teyzemiz de aynı şekilde.
Bunlar hayatın gerçekleri. Hepimizin başına her an her şey gelebilir.  

İşte daha önce bahsettiğim çok fonksiyonlu mahalle konakları bu tür hasta ve yakınları için acil ihtiyaç.

Bakıma muhtaç hastaları olanlar, haftanın belirli günlerinde hastalarını uzman kişiler gözetiminde bu konaklara bırakarak kendilerine zaman ayıracaklar. Bu değişiklik hastamıza ve yakınına büyük bir psikolojik destek sağlayacak. 

Tabi bu mahalle konakları sadece hasta ev engelli vatandaşlarımız için hizmet vermeyecek. Genç, yaşlı bütün vatandaşlarımıza hizmet sunan çok fonksiyonlu merkezler olacak” dedi. 
Projeyi anlattığında hasta yakını teyzenin hayır dualarını alan Akgemci; “Belediye başkanı bütün halkın yaşantısından sorumludur. Biz mevcutları sorunları çözerek önce vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmalıyız. 

Hayata gerçekçi bakmalı, gerçeklerle yüz yüze gelmeliyiz ki; gerçek belediyecilik hizmetlerini sunmalıyız.

Uçuk kaçık projelerle, kaybedecek zamanımız yok. Kahramanmaraş'ın marka yolunda hızla ilerleyen gerçek anlamda büyükşehir olabilmesi için önce vatandaşımızı mutlu etmeliyiz. 
İnşallah seçildiğimizde bütün vatandaşlarımızı kucaklayan hizmetlerimizle Kahramanmaraşlımızın rahat bir nefes alacağı örnek bir marka şehir olacağız” dedi.