Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ile birlikte parti teşkilatının katıldığı mitingde önce partiye geçiş yapanlara hoş geldin denildi ve rozetleri takıldı. 

“Başkan Tahir Hoca” “Başkan Yusuf Temizkan” sloganlarıyla mahalleyi inleten coşkulu kalabalığa ilk seslenen Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun oldu. 

Tosun, vatandaşları uyardı, oylarına sahip çıkmalarını istedi, iktidarın her dönemde çuval-çuval oy almasına rağmen,  ne merkeze, ne de ilçelerine ve ne de mahallelerine hizmet verebildiğini belirterek, artık bu iktidara bir ders verme zamanının geldiğini yineledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci de, gördüğü kalabalık ve coşku karşısında duygulandı, bu coşkunun, gelecek olan zaferin müjdecisi olduğuna vurgu yaptı. 

SİZE VERİLEN VAATLER YERİNE GETİRİLDİ Mİ? 

“Merkeze dâhil,  tüm mahalleler de öyle, sizler de bu iktidardan,  bu yerel yönetimden yeteri kadar hizmet alamadınız. Biliyorum, o yüzden bağrınız yanık, bu yüzden çok dertlisiniz. Ancak az kaldı, bunlar gidici. Sizlere hizmet edebilmek için yola çıktık, sizlere hizmet edip, sizi şehir ile bütünleştirmek istiyoruz” diyen Tahir Akgemci, vatandaşların AK Partiyi çok dinlediğini, ancak iktidar ve hükümet kanadı dâhil, yerel yöneticilerin Çamlık Mahalle sakinlerini dinlemediğini ileri sürdü.

Seçimin geleceği belirlemek olduğuna dikkat çeken Akgemci; “Kullanacağınız oylar sadece kendiniz için değil, çocuklarınızın geleceği için de karar verici olacak. İyi düşünün. Seçimler fırsattır. Size verilen vaatleri yerine getirdiler mi?” sorusuna, mahalle sakinlerinin hep bir ağızdan  “Hayır” cevabı olunca Akgemci; “Öyleyse sözünün eri adaylar karşınızda. Verin yetkiyi alın hizmeti. Yapmazsak bizden hesap sorun” dedi. 

Akgemci; “Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Ötekileştirme değil, örtüştüren olacağız.
Güçlüyü değil, haklıyı koruyacağız. Haydi, Kahramanmaraş, söz sende! Sana hizmet edecek belediye başkanını se甝 diyerek sözlerini tamamladı. 

HER TARAF LİME LİME DÖKÜLÜYOR!

İlçe başkanı Mesut Tosun'un iktidarın çuval çuval oy almasına rağmen, mahallelere zırnık koklatmadığını yineleyerek konuşmasına devam eden Tahir Akgemci, bu kalabalığın, bu coşkunun sandığa yansımasını istedi.

Bu arada havai fişekler geceyi gündüz gibi aydınlatırken, mikrofon bu kez MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı'daydı. Her gün her yerde aynı coşku ile karşılaştıklarını belirten Bastırmacı, “İşte millet, işte adaylar burada. Aramıza katılan DP'li arkadaşlar burada. Yol arkadaşlığı için peşimizden gelenlerin sayısı her geçen gün artıyor, çoğalıyor. Bu da bize iktidarı işaret ediyor. 25 yıl aynı zihniyet bu kenti yönetiyor. Size verdikleri ne? Hiçbir şey! Kahramanmaraş'ın her yanı lime lime dökülüyor. 12 yıldır da bu yerel yönetim size ne verdi? Hizmet alamadınız, alamadıysanız, bunlara 30 Mart'ta ders vermek gerekmiyor mu? Verin derslerini, atın tokadı, akılları başlarına gelsin” dedi ve hükümeti yalan, talan ve çalan yönetim olarak vatandaşa şikayet etti.

SADAKA EKONOMİSİ YARATTILAR

Bastırmacı, hükümet üyelerinin, bakanların, bakan çocuklarının hırsızlıkları, yolsuzluklarını da dile getirdi; “Sizin içinde dolarlar, euro'lar olan ayakkabı kutularınız olmadı, sizin evlerinizde para sayma makinalarınız ve para kasalarınız olmadı. Ama iman dolu yüreğiniz var. Size ucuz, kullanma tarihi geçmiş, kokmuş ve bayat gıda maddeleri verdiler, sadaka ekonomisi ile oylarınızı çaldılar. Her türlü hırsızlığı, yolsuzluğu yapıyorlar, sonra da ABD yaptı diyorlar, Pensilvanya'nın üzerine atıyorlar. Hadi oradan be, hadi oradan! Artık bunların  defterini dürme vakti geldi. Terörist başı Ocalan'a sayın, Barzani'ye abi, şehitlere kelle diyen zihniyete bir tokat da siz vurun bu seçimde. Ülkeyi böldüler, ayrıştırdılar. Sonra da karşınıza gelip oy istediler. Yuh olsun size, yuh! Sevgili vatandaşlarımız, Kahramanmaraş bir değişim istiyor, bekliyor. Bu değişimi fark ettirecek parti MHP'dir, onun birbirinden değerli adaylarıdır. Herkes artık yeter diyor, dur diyor. Siz de yeter deyin, siz de dur deyin. Hepinizi selamlıyor, sizleri yol arkadaşlığına davet ediyoruz” diye konuştu. 

ÇAMLIK'A GELEMEZLER, ÇÜNKÜ SİZE SAHTE TAPU VERDİLER!

Bu iddiayı ileri süren de MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan oldu. Temizkan, vatandaşlara seslenerek, güçlerine güç kattıklarını söyledi, “Bizi de dinlemeye geliyorlar. Miting gibi mahalle toplantılarımız oluyor. Genel Başkanımız sayın Bahçeli de geldi. Bizim mitinglerimizde hormon yok, GDO yoktu, oysa AK Partinin mitingleri hormonlu, GDO'lu. Yani genetikleri değiştirilmiş. Bugün burada yüzlerce dostumuz var. Gelin bu zafere yürüyüşünü birlikte başaralım. Çünkü bu yürüyüşte sizler olmalısınız. Sizlerin olmadığı bir  yürüyüş, bizi zafere götürmez! Biz sizlerle varız, sizlerle güçlüyüz” dedi sonra da Kahramanmaraş'ın bir değişim istediğine vurgu yaptı. Çamlık Mahalle sakinleri hep bir ağızdan tezahüratta bulundu,  “Çamlık Mahallesi seninle gurur duyuyor” derken, havai fişekler bir kere daha gökyüzünü aydınlattı.

SİZDEN OY ALACAĞIZ AMA SAHTE  DEĞİL, GERÇEK TAPULAR VERECEĞİZ!

Yakın tarihte Mahalle sakinlerine verilen tapuların sahte olduğuna dikkat çeken Temizkan, mahalle sakinlerinin ”˜Koca Yusuf' tezahüratları karşısında duygulandı, asıl büyüğün halk olduğunu söyledi, sonra da sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Bugün sizlerle burada olmaktan mutluyum, gururluyum. Biliyorum daha önce AK Partililer de gelmiştir. Hatta size geçtiğimiz yılda tapu da verdiler.  Ama tapular sahteydi. Siz de bunu biliyordunuz. Biz onlar gibi olmayacak, sizlere gerçek tapularınızı vereceğiz. Bu bizim size verdiğimiz önemi gösteriyor. Sizlerden oy alacağız ama, gerçek tapularınızı da vereceğiz. Söz veriyorum. Bu mahalle diğer mahallelerimiz gibi hep üvey evlat muamelesi gördü. İnşallah bizim  başkanlığımızda sizi üvey evlat olmaktan kurtaracağız. Bugün buradayız, yarın da burada olacağız. Öyle seçimden seçime gelen başkan olmayacağız. Başkan seçildiğimizde,  belediye başkanlığı nasıl yapılır,  nasıl hizmet edilirmiş göstereceğiz. Öğrendim ki, mahallenizde bir sağlık ocağı yok, cami yok,  yolunuz yok. Altyapınız, üst yapınız yok. Yoklar içinde yaşıyorsunuz”

YORULMADIK, ASIL YORGUNLUĞUMUZ  31 MART'TAN SONRA BAŞLAYACAK!

Kahramanmaraşlıların Karasu'yu içmesine rağmen, Türkiye'nin en pahalı suyunu içtiklerinin de altını çizdi, son olarak sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Artık bu iktidara, bu yerel yönetim anlayışını dur deme vakti geldi. Pazar günü sandığa gidiyorsunuz, oyunuzu gönül verdiğiniz partiye atıyorsunuz. İnşallah 31 Mart sabahı zaferi sizlerle birlikte kutlayacağız”

Konuşmaların ardından, diğer partilerden MHP'ye geçiş yapanlara, katılımlara rozetleri Bastırmacı ve Temizkan tarafından takıldı.

Edinilin bilgilere göre, partiye katılım bugün de devam edecek.

MHP'nin Çamlık Mahallesindeki gece mitingine katılanlar arasında ayrıca, MHP Kadın Kolları Başkanı Halide Abken ile Onikişubat ilçe belediye meclis üyelerinden Mustafa Evliya, Kadir Tanış, Suat Silahlı ve çok sayıda partili ve kadınlar da hazır bulundu.