Küçük Sanayi Sitesi Esnafları tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılanan MHP Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, hem işverenlerin hem de çalışanların sorunlarını ve beklentileri dinledi. 

Sık sık ziyaret ettiği Küçük Sanayi Sitesi'nin sorunlarını çok iyi bildiğine dikkat çeken Akgemci, bütün sorunları çözeceğinin sözünü verdi. 

“Biz sözümüzün eriyiz” diyen Akgemci, seçildiğinde belediye ile vatandaşın iç içe olacağını özellikle belirtti. 

Sanayinin, alt yapı sorunu, hurda araba parkı, depo ve sağlık hizmetleri sorununu çözeceğini söyleyen Akgemci, yetişmiş nitelikli eleman sorunun da ortadan kaldırılacağını ifade etti. 
Akgemci; “Her fırsatta sanayi esnafımızı ziyaret ediyorum. Yaklaşık 25 bin kişinin bulunduğu Küçük Sanayi Sitemizde bu güne kadar sorunlar ihmal edilmiş ve üst üste birikmiş. Bir çoğunluğu da sorunların göz ardı edildiği için yerel yönetimlere küsmüş durumda. 

İnşallah biz seçildiğimizde vatandaşımızla karşı karşıya gelen değil omuz omuza yürüyen bir belediyecilik sergileyeceğiz. 

Hizmet için geliyorsanız vatandaşı dinleyecek, onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceksiniz. 

Daha öncede açıkladığım Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Kurulu'nun ne denli gerekli olduğu bir kez daha gözler önüne seriliyor. Bu kurulla şehrin bütün dinamiklerini harekete geçirerek sorunları çözeceğiz. 

Bu kurulda Küçük Sanayi Sitemizden temsilci bulunacak. Sorunları aktaracak ve en hızlı şekilde çözüme kavuşacak” dedi.