Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arıkan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra birebir vatandaşlarla da buluşan Arıkan, bugün Doğukent ve çevresinde çalışmalarını sürdürdü.
 
 
  Öğleyin başladığı ziyaretlerini, gün batımına kadar devam ettiren Arıkan, semtteki tüm işyerlerinde sıkılmadık el bırakmayarak, dua ve destek istedi.
 
  Vatandaşlara projelerini anlatan, onlardan da beklentilerini dinleyen Arıkan, “Seçim gezilerimize bugün de Doğukent'te devam ediyoruz. Burada da vatandaşlarımızla hasbihal ettik, problemlerini, sorunlarını dinledik. Onlarla birlikte çözümler aramaya çalışıyoruz. Bölgemizin sıkıntılarını paylaşarak, ortak çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.
 
  Yıllardır kentte belediye ve il genel meclis üyeliklerinde bulunduğunu, problemleri yakından bildiğini anımsatan Arıkan, şöyle konuştu:
 
  “Bu çevrenin problemlerini yakından biliyoruz. Burada gençlerimizin ihtiyaçları var. Gençlik merkezlerine ihtiyaçlar var. Bu noktada vatandaşlarımızla istişareler yaptık. İnşallah buraya gençlik merkezleri kuracağız. Yine yaşlılarımızın ve engellilerimizin gelip rahatça vakit geçirecekleri, oturabilecekleri, rahat nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturacağız.  yeşil alanlar oluşturacağız. Eğitimle ilgili bazı eksiklikler var. Onunla ilgili de Milli Eğitim Müdürlüğümüzle görüşüp, ortak bir şekilde sorunları çözmeye çalışacağız.”
 
  Kahramanmaraş için büyük önem taşıyan Germenicia Antik kentinin de bu çevrede bulunduğunu kaydeden Arıkan, “Bu bölgenin en önemli konularından bir tanesi de Germenicia Antik Kenti. Burası için de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve büyükşehir belediyemizle birlikte burasının açık hava müzesi olabilmesi için çaba içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.