AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arıkan, Şeyh Adil Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafların problemlerini dinleyen Arıkan, vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlattı.

  Seçim çalışmaları kapsamında hemen her fırsatta sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret eden Arıkan, Dulkadiroğlu ilçesinin yerel yönetimlerden beklentilerini dinliyor.

  Ziyaret ettiği esnaflar ve vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan Arıkan, hizmet için çıktıkları yolda, kendilerine gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

   Dulkadiroğlu ilçesinin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu dile getiren Arıkan, özellikle Sakarya ve Şeyh Adil Mahallesi'ni eski canlı günlerine kavuşturmak için çalışacaklarını dile getirdi. Arıkan, şöyle konuştu:

   “Öncelikle tüm Kahramanmaraş halkımıza saygılarımı sunuyorum. Bugün de Sakarya da ve Şeyh Adil Mahallesinde ziyaret edemediğimiz, kapılarını çalamadığımız esnaflarımızı tamamlamış olduk. Buradaki esnaf arkadaşlarımızla mahallelerinin sorunlarını dinledik. Birlikte çözüm önerilerini aradık. Bu semtimiz maalesef eski canlılığını kısmen de olsa kaybetmiş durumda. Allah bize inşallah nasip ederde görevi biz alırsak bu bölgelerdeki eski canlılığı kazandırmak için elimizden gelen her türlü katkıyı sağlayacağı. Bir kez daha halkımıza saygılar sunuyorum.”