AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret eden Arıkan, Dernek Başkanı Yunus Karaman ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

  Dernek çalışmaları hakkında Başkan Karaman'dan bilgiler alan Arıkan, görevin kendilerine tevdi edilmesi halinde, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olacaklarını söyledi. Bu vatan için canlarını feda eden şehitler ve geride bıraktıklarına büyük önem verdiklerini dile getiren Arıkan, her zaman onlara destek vereceklerini belirtti.

  Bu noktada Dernek Başkanı Yunus Karaman'ın da zor bir görev ifa ettiğini kaydeden Arıkan, şöyle konuştu:

  “Öncelikle tüm Kahramanmaraş halkını saygılarımı sunuyorum. Sivil toplum kuruluşu ziyaretlerimize devam ediyoruz. Şimdi de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizi ziyaret ettik. Yunus başkanımızla derneğin faaliyetleriyle ve çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Zor bir görev, 250'ye yakın üyesi olan bir dernek. Yunus başkanım da Allah razı olsun bu işi sırtlanmış. Gazilerimize yardımlarda bulunuyor. Kahramanmaraş belediyemiz de böyle güzel bir mekan oluşturmuş. Emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah rabbim bu görevi bize nasip ederse, biz de inşallah Yunus başkanımın ve bu şekilde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olacağız. Destekçisi olacağız.”

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Karaman ise Arıkan'a başarılar diledi. Karaman, “Sayın Arıkan bilindiği üzere Dulkadiroğlu ilçemizin belediye başkan aday adayı. Zaten basından da takip ediyoruz. Maraş'ın sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri var. Bu gün bu ziyaretlerin bir parçasını da Kahramanmaraşlı şehit ailelerine ve gazilere yaptı. Şehit aileleri ve gaziler olarak, bu ziyaretten memnuniyet duyduk. İnşallah rabbim kendileri ve şehrimiz adına hayırlı olanı verir. Kendilerine başarılar diliyorum.”

  Yaklaşık bir saat süren ziyaret boyunca, şehit ve gazi ailelerinin sorunları görüşülerek, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.