30 Mart seçimlerin için siyasi propogandanın son gününe girerken seçim büroları adaylara destek vermek isteyenlerle dolup taşıyor. Belediye Başkan adaylarının yükünü ise Belediye Meclis üyesi adayları azaltıyor. İlçe yönetimleri ve Belediye Meclis üyesi adayları da seçim çalışmalarına bir fiil katılarak adaylarına destek veriyorlar.

Dün gece de Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek'in seçim bürosu dolup taşarken Belediye Meclis üyelerine destek vermek isteyenler de seçim bürosunu ziyaret ederek desteklerini gösterdiler.

Seçim bürosunu ziyarette görüştüğümüz Ak Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayı Mesut Gökhan Akpınar "vatandaşların gösterdikleri teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu" söyledi.

Bir grup arkadaşının destek amacıyla ziyaret ettiği İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakultesi mezunu da olan Mesut Gökhan  Akpınar "Kahramanmaraş'a daha önceki Belediye Başkanlığı döneminde büyük hizmetler yapan Hanefi Mahçiçek'in Onikişubat İlçesi adaylığı vatandaşlarda büyük bir heyecan uyandırdı. Gittiğimiz her yerde vatandaşımızın yakın ilgisini hissediyoruz. İnşallah yeni dönemde Onikişubat ilçesi Kahramanmaraş'ımızın göz bebeği haline gelecek." dedi.

"Kahramanmaraş'ta büyükşehirle birlikte merkez iki ilçeyi de alacaklarını" söyleyen Akpınar şöyle devam etti:

"Artık seçim için son 24 saate girdik. Seçim sürecinin ilk gününden bu yana bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart akşamı kazanan biz olacağız. Yani kazanan Onikişubat olacak, Kahramanmaraş olacak"