Kahramanmaraş Adliyesi'nde düzenlenen mazbata töreninde mazbatasını alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediye hizmet binasına geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un Belediye binasına gelişinde Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz karşıladı ve çiçek takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz, görev süresince hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ifade ederek, Kahramanmaraş halkına kendilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Eski Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yaptığı konuşmada: “Bugün kutsal bir emaneti teslim ediyoruz. Bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirmeye çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır. Fatih Bey kardeşimin bayrağı daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Biz bugüne kadar yaptığımız işi Allah'ın rızasını gözeterek yaptık.

30 milyon lira bütçe ile aldığımız Belediyeyi 400 milyon lira ile devrediyoruz. Görev süremiz boyunca beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu kutsal görevin Fatih Bey kardeşimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Devir teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade ederek: “Halkımızın bize gösterdiği teveccühe layık olacağız ve şehrimize yapacağımız yatırımlarla onlara teşekkür edeceğiz. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz başta olmak üzere bizden önceki yönetime şehrimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyoruz. 

Başkanımız Mustafa Bey 12 yıllık görev sürelerinde şehrimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdiler. Başkanımız her zaman AK Parti'ye yakışır bir şekilde hizmet verdi. Biz kendisinden memnun kaldık, hizmetlerinden memnun kaldık. 

Burada her şeyden önce bu görevi bize ayık görerek aday olmamızı sağlayan büyük insan dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, seçim süresi boyunca bizlerle beraber çalışan, gayret gösteren arkadaşlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, partimizin Kadın Kolları, Gençlik Kolları, seçim günü rahat ve huzur içerisinde bir seçim olmasında emek veren başta Mülki Amirimiz Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe'ye emniyet mensuplarımıza ve askerlerimize, sandık görevlilerimize ve her zaman yanımızda yer alan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Bize gösterilen bu teveccühe layık olarak Kahramanmaraş Halkına yapacağımız hizmetlerle teşekkür edeceğiz.

Şehrimizi Türkiye'nin gıpta ile bakılan şehirleri arasına taşıyacağız. Kurtuluş mücadelesinde kıvılcımı başlatan şehrimizin birçok başarılarda da ilki gerçekleştirmesi için gayret edeceğiz.

Bizleri burada yalnız bırakmayan tüm değerli dostlarımıza, parti teşkilatlarımıza ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz'a çiçek takdim ederek bina çıkışına kadar eşlik edip uğurladı.

Cuma Namazını Abdulhamithan Camii'nde kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a namaz çıkışında çocuklar sevgi gösterisinde bulundular.