Yerel seçimler öncesi, siyasi partilerin belediye başkan adayları ora senin bura benim demiyor, vatandaşa ulaşmak, sesini duyurmak için uykuları haram ederken, güney bölgemizdeki en hareketli partilerden olan MHP'ye ilgi ve katılım her geçen gün çığ gibi artmaya devam ediyor.

Bu gün MHP konvoyu önce Beyoğlu ve Şekereoba beldeleri içinde tur atıp, halkı selamlarken, yol boyunca vatandaşların bozkurt işaretleri ile MHP'ye destek verdikleri gözlemlendi. Yaklaşık 1000 araçlık konvoy bölgeyi baştan aşağı dolaşırken, akabinde Türkoğlu MHP seçim bürosu önü de ana baba gününden farksızdı.

Türkoğlu'ndaki katılım sebebiyle bir konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü, caddeyi dolduran partililere seslendi, onlara hoş geldiniz dedi, sonra da; “Seçim çalışmalarımız boyunca, ilçemiz genelinde çok büyük katılımlar oluyor. Bunlar halkın bize teveccühünün göstergesi. Bizler sizlerin bu teveccühüne layık olmak için yola çıktık ve aday olduk. Sizlerin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bu ilçe ve bu beldeler, bütün köyleri ile her karış toprağı ile bizimdir ve hizmete muhtaçtır. Allah'ın izni ile bu hizmetleri sizlerin istek ve arzularına göre hep beraber omuz omuza birlikte başaracağız. Biz bu kutlu hizmete talibiz ve buna yüreğimizi koyduk. Bize bu kutlu yolculuğumuzda desteğinizi vermenizi bekliyoruz, istiyoruz” dedi ve katılım sebebiyle yaşanan izdiham için güvenlik güçlerine de emniyeti sağlama açısından gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür etti. 

SANDIKLARA VE OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN!

Bu temenniyi dile getiren de MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu idi. 

Güçlü'nün konuşmasından sonra mikrofonu alan Dedeoğlu, halkı selamladı, alkışlara boğuldu, “Ben aday demiyorum, reisim diyorum. Çünkü sayın başkan adayımız Cafer Güçlü, bu ilçede seçimi alabilecek kadar güçlü bir kardeşimiz. MHP'nin her gün düğünü var, bayramı var. Biz de bu düğünlere katılmak için oradan oraya koşturuyoruz. Akın akın katılımlar var partimize. Bu birliktelik büyüyerek çoğalıyor, bunu gözlemliyorum. Şu manzara karşısında çok mutlu oldum, çok duygulandım. Bizler beldeler için çok mücadele verdik, daha çok hizmet etsinler diye beldeler için uğraştık. Ancak AK Parti iktidarı beldeleri kaldırdı. Kapattılar yani. Ancak 30 Mart mahalli seçimlerinde bunun faturasını çok pahalı ödeyecekler. Bu katılım mükemmel. Bu katılım, diğer ilçelere de örnek olmalı. Biz MHP olarak bu seçimlerde çok iddialıyız, çünkü 24 saat değil, 25 saat çalışıyoruz. Burada Beyoğlu'ndan, Şekeroba'dan, Kılılı'dan çok katılım oldu. İşte Halil Orçan abim, Abdullah Orçan abim de buradalar. Katıldıkları için, bizlere güç kattıkları için, buraya geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu ve halka seslenerek, seçimin sandıkta kazanıldığına dikkat çekti ve vatandaşların sandığa ve oylarına sahip çıkmalarını istedi, sonra da herkese teşekkürlerini iletti.

FETTAHLI'LAR, ORÇAN'LAR, OĞUL'LAR,  BOZDAĞ'LAR, AKBABA'LAR VE POLATLI'LAR”¦

Seçim bürosu önünü dolduranlar ve MHP'ye katılanlar arasında, Fettahlı'lar, Kılılı'dan Bozdağ'lar, Türkoğlu'ndan Oğul'lar, Beyoğlu'ndan Orçan'lılar, yine Beyoğlu'ndan Akbaba, Hasırcılar ve Polat aileleri törenle katılırken, katılım programına katılanlar arasında ayrıca, MHP eski il başkanı Mehmet Ekberoğlu ve arkadaşları vardı.