2014 yerel seçimleri öncesi Kahramanmaraş'ın en büyük ilçesi olacak Oniki Şubat İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, Başvuru sonrası Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç'u makamında ziyaret etti. Bir çok üst düzey yönetici ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan Kabakçı, İl yönetimi ile sohbet etti.

Kabakçı burada yaptığı konuşmasında “Kahramanmaraş 2014 yerel seçimleri sonrası büyük bir yapılanma içine girecek. Yeni kurulan iki ilçemiz yeni oluştukları için yapılacak çok iş var. Bu yapılanma Kahramanmaraş'ımızın geleceğini de çok yakından ilgilendiriyor. Metropol ilçemiz olacak olan Oniki Şube Belediyesi aynı zaman da Kahramanmaraş'ımızın en büyük lokomotifi olacak. Bizler arkadaşlarımızla birlikte bu zorlu göreve talip olduk. Bu görevin önemi iyi biliyoruz. O sebeple geçmişten edindiğimiz bilgi ve birikimden elde ettiğimiz tecrübe bizim en büyük gücümüz olacak. Ne yaptığını bilen şehrin değerlerine ve geleceğine hizmet edecek bir yapı oluşturacağız. Oniki Şubat Belediyesi yapacağımız planlı çalışma neticesinde kısa bir sürede Kahramanmaraş'ın göz bebeği haline gelecektir. İşimiz zor ama imkansız değil. Kahramanmaraş'a aşık bir Belediye Başkanı, işinde uzman ve yaptığı işi büyük bir aşkla gerçekleştirecek görev adamı arkadaşlarımızla birlikte bu göreve talibiz. Allah yolumuzu açık etsin”dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise Oniki Şubat İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı'yı tebrik edip başarı diledi.