Projeleriyle kamuoyunda geniş yankı bulan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezini gezerek, iş yeri sahipleri ve  ziyaretçilerle sohbet etti. Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Ülkü Eren, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Zabun ve İl teşkilatından bazı isimlerinde bulunduğu ziyarette adaylar büyük ilgi gördü.

AVM ziyaretine  Piazza  Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen'i odasında ziyaret ederek başlayan Ateş,”Alışveriş merkezleri modern kültür yaşantısına geçiş noktasında büyük önem taşır. Şehrimize bu denli büyük bir yatırımı kazandırdığı için başta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Avm Müdürü Serbülent Tekinşen ise,”Siz değerli adaylarımızı burada ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Nazik davranışınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimize hizmet noktasında çıktığınız bu yolda ise başarılar diliyorum.”dedi.

Alışveriş Merkezi içerisindeki iş yerlerini gezerek, mağaza yetkililerine hayırlı işler dileyip sohbetler eden Ateş,”Şehrimize hizmet için çıktığımız bu yolda siz değerli hemşerilerimizin desteğini görmek istiyoruz.Kahramanmaraşımız hizmet noktasında yeterince geri kalmıştır.Bu geriye gidişin devam etmemesi ve Şehrimize gerçek anlamda hizmet gelmesi için bugün burada sizlerin karşısındayız.Allahın izni ve hemşerilerimizin teveccühüyle göreve geldiğimiz takdirde Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş'lı hizmet görecek bunun sözünü buradan birkez daha veriyorum. vatandaşımızdan şunu istiyoruz. Mevcut yönetimi iki dönemdir, denediniz.Sonuçlar ortada.Bu dönemde de oylarınız bizden yana olsun.Bizleri deneyin.Olur ki yapamaz isek bizi de oturttuğunuz koltuktan yine sizler kaldırın.”diye konuştu.

BU  MESELE PARTİ MESELESİ DEĞİL HİZMET MESELEDİR
Çıktığımız bu yolda şehrimize hizmet etmekten başka hiçbir şey düşünmüyoruz diyen Ateş,”Yıllardır bu memlekette yaşayan bir kardeşinizim.Yani bu memleketin bir evladıyım.Çıktığımız bu yolda şehrimize hizmet etmekten başka hiçbir düşüncemiz yoktur.Bu anlamda değerli hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Takım tutar gibi parti tutmaların sonuçlarını yine bu memleketin evlatları olarak bizler çekiyoruz.Gittiğimiz her yerde insanlarımızı dinliyoruz.Mevcut yönetimden şikayetçiler. Kimisi alt yapıdan şikayetçi, kimisi yol olmadığından, kimisi ise yöneticilerin seçim sonrası dönüp bakmamalarından. Bu durumun değişmesi için önemli bir sürece yaklaşıyoruz.şunun özellikle bilinmesini istiyorum ki, bu mesele parti, şu veya bu meselesi değildir. Memleket meseledir. Hizmet meseledir.O yüzden hemşerilerimizin oy kullanırken birkez daha düşünmelerini istiyorum.”dedi.

Avm ziyaretçileriyle de sohbet eden Ateş, küçük çocuklara balonlar dağıtarak ziyareti tamamladı.