Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Kahramanmaraş'a hizmet etmenin büyük bir şeref olduğunu söyledi. Ateş,”Kahramanmaraş özel bir şehir, İnsanları da özel insanlardır.Bu şehre hizmet etmek büyük bir şereftir. Vatandaşımızın teveccühüyle hizmet görevi bize verildiği takdirde Şehrime ve İnsanıma en iyi şekilde hizmet edeceğimin bilinmesini istiyorum.”dedi.

ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUZ

Projeleriyle kamuoyunda geniş yer bulan Ateş,"Şehrimizin temel ihtiyaçlarını biliyoruz.Hazırladığımız projelerimizde bu ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi noktasında hayata geçmeyi bekleyen projelerdir.Tamamen yapılabilir, uçuk kaçık olmayan bu projelerle şehrimizi kısa sürede hak ettiği hizmete kavuşturacağız.” dedi.

MARKALAŞAMADIK

Kahramanmaraş'ın en büyük sıkıntılarından birinin de tanıtım olduğunu sözlerine ekleyen Ateş,”Şehrimiz tanıtım ve Markalaşma anlamında geride kalmış bir şehirdir.Sadece dondurmasıyla bilinen Kahramanmaraş'ın öne çıkarılmayı bekleyen çok sayıda potansiyeli vardır.Şehrimize has bu potansiyellerin daha fazla geç kalınmadan gün yüzüne çıkartılıp tanıtılması gerekir.Bu anlamda hemşerilerimizin teveccühüyle bu kutlu görev bize verildiği takdirde, üzerinde duracağımız konulardan bir tanesi de bu olacaktır. Girişimcimizi bu anlamda destekleyeceğiz.Gereken yardımı Büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız. Dünya'nın gıpta ile baktığı ürünlerimize ”˜Kahramanmaraş' patenti alacağız.”dedi.