Etti. İl Teşkilat Üyelerinin de Katıldığı köy ziyaretinde Ünal ATEŞ “Alt yapı eksikliği Köylerimizin kaderi değildir” diye konuştu. Sözlerine hak nasip ederde 30 Marta bizi bu göreve getirirse Köylerimiz için hazırladığımız ciddi projelerimizi uygulamak istiyoruz dedi.

SEVGİLİ GENÇ KARDEŞLERİM İÇİN HAZIRLADIĞIM PROJELERİM

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi sayısı kadar bir gençlik meclisi oluşturacağım. Burada gençler bu şehre dair alacakları kararlarla bize yol gösterecekler. Bu şehri biz çocuklarımıza ve gençlerimize bırakacaksak bu şehir onların istediği biçimde şekillenecek. Bu şehirde her ay bir Konser, Sinema, Tiyatro, Resim, Sergi, Sosyal ve Kültürel faaliyet olacak. Gençler toplu taşımayı şimdikinden daha ucuz kullanacak. Her ay bir otobüs gencimiz Edirne, İstanbul, Çanakkale, Pamukkale, Kapadokya, Karadeniz, Konya başta olmak üzere ülkemin tüm güzel yörelerini gezecek. Askere giden gençlerimizin ve geride kalan anne baba veya eşleri sıkıntı çekmeyecek; sosyal belediyeciliğin gereği olarak gençlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkacağız. Dedi

ÜNAL ATEŞ'TEN FUAR MÜJDESİ

Fuarımızı Geri İstiyoruz Diyen Ateş 01 Ağustos -30 Ağustos Tarihinde K.Maraşı Fuara Kavuşturacağının Müjdesini Verdi.

Ateş; “Bizim eskiden bir fuarımız vardı. İyiydi kötüydü ama bizim fuarımızdı insanlar bir ay boyunca bu fuarda çoluk çocuk güzel vakit geçirir, el sanatları esnafı dolmuş esnafı içinde bir kazanç kapısı oluyordu. Birileri geldi bizim fuarımızı yıktı yerine kocaman bom boş bir hangar yaptı. Hak nasip ederde seçimi Kazanırsam fuarı tekrar açacağız. Şehrin sosyal hayatına tekrar fuarı katacağız. Bir Ağustos 30 Ağustos Fuarını Geri Getireceğim” Dedi.
Müşteri olmamasına isyan eden ve  siftah yapamadığını söyleyen  esnafa seslenen ateş:. “esnafımızın sıkıntılarına bu şehre ilçelerimizden köylerimizden insanları çekerek çözeceğiz onun için yeni üç adet köy garajını inşa edeceğiz ki hem esnaf siftah yapsın hem de köylü sıkıntı çekmesin diyerek konuşmasını sürdüren ateş projelerimiz tamamen esnafımızın sıkıntılarını çözmeye yöneliktir ”dedi

KAPATILAN BELDE BELEDİYELERİNİ AÇIK TUTACAĞIZ

Yeşilyöre,  Beyoğlu, Kıllı, Şekeroba Uzun söğüt belde belediyeleri hizmete devam edecek Belde Belediyelerini açık tutacağız diyen Ateş," Yapılan en büyük yanlışlardan biride belde belediyelerinin kapatılmasıdır. Belde belediyesi demek yerinde hizmet demektir. Vatandaşın sorununu kısa sürede çözüme kavuşturmak demektir. Bu yüzden belde belediyelerini açık tutağız. O beldelere müdürler tayin edeceğiz. Bu müdürler, yolsuzluk ve de rüşvet gibi olaylara isimleri karışmamış, bölge insanın istediği kişiler olacak. Beldelerde ki araç ve gereçler aynı şekilde vatandaşa hizmet için kullanılacak, böylece belde de yaşayan vatandaşa yerinde ve hızlı hizmet götüreceğiz. Ayrıca şunun bilinmesini isterim ki, tüm ilçelerimiz için projelerimiz mevcut. Örneğin Türkoğlu için, Lojistik merkezi tır ve kamyon garajları, sanayi sitesi, otogar, hayvan pazarı, sosyal tesisler, derelerin ıslahı, altyapı sorunlarının bitirilmesi, köylerimizin yol, kanalizasyon sıkıntılarının çözülmesi projelerimiz var.“ ifadelerini kullandı.