MHP'liler,  Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'in de katıldığı birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular. 

Liva Düğün Salonunu tıklım tıklım dolduran partililer adeta seçim zaferini kutlar gibiydiler. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Bastırmacı; “Bu kalabalık bu coşku MHP'nin ayak sesleri. Sandıktaki zaferimizin müjdecisi. MHP bir ailedir. Seçim çalışmaları boyunca ailemizin her bir ferdi canla başla dava uğruna çalıştı 30 Mart'a kadar da çalışmaya devam edecek. Ben burada bütün gizli kahramanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Bastırmacı'nın ardından yoğun alkışlarla kürsüye Gelene Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Neslihan Koca Nergiz, bu seçimden büyük zafer çıkacaklarını söyledi ve din, dil, ırk ayrımı yapmadan ayrıştırıcı değil, birleştirici herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağını vurguladı. 

Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan; seçim çalışmaları boyunca emeği geçen herkese teşekkür ederek, 30 Mart akşamı da seçim zaferini kutlayacaklarını söyledi. 

AKGEMCİ; BELEDİYECİLİK TARİHİNDE DESTAN YAZACAĞIZ

Büyük coşku ve alkışlarla kürsüye Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; “Bu coşku bu kalabalık Türkiye'de MHP iktidarının Kahramanmaraş'ta başladığının işaret fişeğidir. Bunu buradan dosta düşmana ilan ediyoruz. 

Biz Türk Belediyecilik tarihinde de destan yazacağız. Burada bulunan herkes tarihe tanıklık ediyor. Değişimi birlikte başaracağız. 

Yine tekrarlamak istiyorum, evde kadının huzuru ve mutluluğu dünyanın mutluluğudur. Biz hanım kardeşlerimize öncelik tanıyacağız. Onlarla bu zafere adım adım omuz omuza yürüdük. 

İnşallah 31 Mart'tan itibaren belediye başkanlarımızla ve meclis üyelerimizle birlikte yüz ağartan yüz projemizle Marka Şehir Kahramanmaraş'ımızı hep birlikte inşaa edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, Kahramanmaraş'ta bütün belediyeleri alacaklarını ifade etti ve sandıkta 12-0 sözünü yineledi. 

Coşkulu kalabalığa seslenen MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy; “İnsanın işiyle ekmeğiyle imtihan edildiği bir ortamda bulunuyoruz. Çok önemli akademik kariyeri olan Prof. Dr. Tahir Akgemci hocamız, fedakârlık yaparak, Kahramanmaraş Hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı. Milletinin adına Milliyetçi Hareket çatısı altında bu hayalini gerçekleştirecek. 
Bu ortamı bizleri hazırlayan Türkiye Sevdalılarına teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş tekrar Milliyetçi Hareketle kendini bulacak” dedi.

RUHSAR DEMİREL; AMPUL PATLAYACAK  ÜÇ HİLALİN GÖLGESİNDE AYDINLIK YARINLARA KAVUŞACAĞIZ 

Genel Başkan Prof. Dr. Devlet Bahçeli'nin selamını salona ileten Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel: “Bütün samimiyetimle söylüyorum, Kahramanmaraş'ta gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 

Görünmeyen kahramanlar çoğunlukta biz kadınlarız. Bu salonda herkesin eşleriyle gelmesi beni onurlandırdı. İşte bizim teşkilatımızda kadın bu kadar önemseniyor. Bu ülke kadınların elinde yükseliyor. 

Sayın büyükşehir belediye başkan adayımızın projeleri de beni ayrıca gururlandırdı. Şimdiden Kahramanmaraş'a hayırlı olsun. 

Bir 17 Aralık operasyonu herkesçe biliniyor. Dolayısı ile 30 Mart seçimleri çok büyük öneme sahip. Bu seçilerde alınacak netice ülkemizde bir erken seçimin tarihini belirleyecek. Tarihi kesin olan bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Yani önümüzde peş peşe 3 seçim var. bu yüzden Parti liderleri de genel politikaya ağırlık veriyorlar. 

Bizler “Yeter artık” sloganıyla girdiğimiz yerel seçimlerde belediyeciliğin sadece asfalt yapıp kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını göstereceğiz. Artık 21. Yüzyıldayız. İnsanımız sosyal projeler, kültürel aktiviteler istiyorlar. 

Başkan adaylarımızın çok güzel projeleri var.  Kahramanmaraş onların sayesinde hizmete kavuşacak. 

Bir sonraki ziyaretimizde belediyelerimizi ziyaret edeceğimize inanıyorum. 30 Mart genel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlerde iktidara yürüyüşümüzün habercisi olsun. 
Karanlıkları ampulle aydınlanacağını zanneden seçmenlerimize de söyleyelim, ampul patlayacak üç hilalin gölgesinde aydınlık yarınlara kavuşacağız” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde devam eden programa; Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'in yanı sıra MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, İlçe teşkilatları, Kadın Kolları Başkanı Halide Akben, Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları, Eski Milletvekilleri ve partililer katıldı.