Doğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada tüm Kahramanmaraşlıları 17 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da Müftülük Meydanı'nda düzenlenecek AK Parti Mitingine davet etti. 
Kahramanmaraş halkının, hem AK Parti kurulmadan önce hem de AK Parti kurulduktan sonra Recep Tayyip Erdoğan'da büyük bir sevgi ve teveccüh gösterdiğini kaydeden Doğan, bu mitingde de rekor bir halk kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 

Bir yandan miting hazırlıklarını bir yandan da seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

“Şu anda miting hazırlıklarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Diğer yandan da 30 Mart seçimlerinin bir yerel seçimden ziyade adeta bir genel seçime ve referandum hüviyetine büründüğünü gittiğimiz her yerde halkımıza izah ediyoruz. Mümkün olduğu kadar fert fert herkese ulaşıyor, 11 yıllık icraatlarımızı, gelecekteki projelerimizi, yine merkezi hükümet anlamında yapılacak yatırımları anlatıyoruz ve halktan da çok büyük bir teveccüh görüyoruz. İnşallah bu teveccüh hem mitinge hem de 30 Mart'ta sandığa yansıyacak. Kahramanmaraş daha önce olduğu gibi yine rekor kırarak AK Parti'ye en çok destek veren il olacaktır. Ben yine buradan Kahramanmaraş halkını, aziz hemşehrilerimizi, 17 Mart Pazartesi günü büyük dünya liderini Kahramanmaraş'ımızda karşılamaya ve coşkuyla ağırlamaya davet ediyorum.”