GELECEK 5 YILI HEBA ETMEYELİM!

Afşin İlçe Başkanı Yusuf Doğan, İl Yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıibrahimoğlu, İlçe Gençlik kolları ve üyelerle mahallelerde halkın sorunlarını çözüm aradılar. Bakraç, Alemdar, çoğulhan, koçovası, Büyüksevin Çukurpınar gibi bir çok mahallede seçim çalışmalarına hızla devam eden Saadet Afşin Belediye Başkan Adayı Ahmet Emiroğlu, diğer siyasi partilerin belediyecilik anlayışından yoksun olduklarını belirterek, ”˜'Onlar çimen ve çimento belediyeciliği yapmıştır. Milletimizi kutuplaştıranlara prim vermeyin. Bu ülke hepimizindir. Eğer mutlu bir ülke olmak istiyorsak birbirimize tahammül etmek zorundayız. AKP, CHP ve MHP'nin temsilcilerinin kullandıkları uslüp bu milletin hayrına değildir. 12 yıldır neden AKP”˜yi ikna edemediniz. Neden ülkeyi böylesine bir kamplaşma sürecine soktunuz. Bu seçim kardeşliğimizin temini açısından çok önemli bir fırsattır. 5 yıl bir insan ömründe çok önemli bir dönemdir. Bu zamanı heba etmeyelim. Saadet Partisi kazansın. Milli Görüş kadroları göreve gelsin. Çünkü SP kazanınca kimse kaybetmeyecek.'' diye konuştu.

YOLSUZLUKTA YARIŞIYORLAR!
“Bu güzel ilçemizde göstereceğimiz başarı bütün İslam âlemini heyecanlandıracaktır. Çünkü bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını değil Türkiye'nin geleceğine karar vereceğiz.” diyen Emiroğlu Türkiye bugün her bakımdan tıkanmıştır. İçi boş tartışmaların esiri olmuştur. Manzarayı görüyorsunuz. Yolsuzluk, rüşvet iddiaları ile ülke çalkalanıyor. Biz “yeni bir dünya” kurma peşindeyken onlar çıkar peşinde konuşuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin iç işleri bakanı 1757 belediye başkanı hakkında soruşturma açılmıştır. Adeta kendi aralarında yolsuzluk konusunda yarışmışlardır. Yuh çekmekle kahrolsun demekle olmuyor. Yolsuzluğun son bulması için insanları saadet partisine davet etmemiz gerekiyor'' dedi.

AFŞİN'İN MADDİ VE MANEVİ KALKINMASINI SAĞLAYACAK KADRO BİZDEDİR!

Saadet Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Emiroğlu; “Her şey asıl şimdi  başlıyor.   Afşin'in üç beş yıl sonraki dönemini değil önümüzdeki bir asrın gerektirdiği projelerini hayata geçirmek bize nasip olacaktır. İlçemizin maddi ve manevi kalkınmasını sağlayacak kadrolar bizde var.” dedi.

Her seçim önemlidir, diyen Emiroğlu, “Ancak bu seçim tarihi bir seçimdir.  Türkiye'de efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli  Görüş kadroları bu seçimlerde yönetimi devralarak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır.” dedi.

Afşin Belediye Başkan Adayı Ahmet Emiroğlu ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akif Can ve İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım'ı da makamlarında ziyaret ettiler.