Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren ve Kapalı Çarşı'da esnafla buluşan Erkoç, daha sonra partisinin Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti'nin Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanları'nın tanıtıldığı Kervanhan'daki toplantıya katılan Erkoç, AK Parti'nin bugünkü başarısında kadın kollarının çok büyük emeğinin bulunduğunu ifade etti.
  
AK Parti Teşkilatında görev yapan kadınların ev ve işyerlerindeki sorumluluklarının yanı sıra, seçim çalışmalarında da büyük fedakarlıklar gösterdiğini dile getiren Erkoç, “Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Bizler bir kardeşlik hukuku içerisinde bu çalışmaları yürütmekteyiz. Biz bir aileyiz, kardeşiz. İnşallah bu aynen devam edecek. Yeni dönemde de Allah nasip ederse kadın kollarımızla beraber aziz hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.
  
Türkiye'nin çok zor dönemlerden geçerek bu günlere geldiğini anımsatan Erkoç, umutların bittiği, halkın yese düştüğü bir dönemde iktidara gelen AK Parti'nin Türkiye'yi bugünlere taşıdığını belirtti. Bu hizmetlerin yeterli olmadığını ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:
  
“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi bu noktalara getirdik. Yeterli mi bu? Yeterli değil. Yeterli olmadığı için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yeterli olmadığı için 2023'e, 2071'e hedef koyuyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki bu millet 10 yılda yaptığımız çok büyük çalışmalara rağmen hala hak ettiği yerde değil. Çünkü biz kahraman bir ecdadın torunlarıyız. Büyük medeniyetler kurmuş, dünyada istikrarı, barışı ve huzuru sağlamış bir ecdadın torunlarıyız. Sadece Türkiye de istikrarı sağlamak yetmiyor, dünyaya huzur getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

GIPTA İLE BAKILAN BİR KAHRAMANMARAŞ OLUŞTURACAĞIZ 

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Türkiye'de Kahramanmaraş'ın da hak ettiği yere ulaşacağını dile getiren Erkoç, kendilerinin de bu düşünceyle yola çıktığını söyledi. Gaziantep, Kayseri ve Konya gibi şehirlerin büyükşehir olmanın avantajlarıyla büyük hizmetlere kavuştuğunu dile getiren Erkoç, bugün de Kahramanmaraş'ın aynı fırsata eriştiğini belirtti. “Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrencisiyiz. O'nun Türkiye'de başlattığı çılgın projeler dönemini şimdi de Kahramanmaraş'ta hayata geçireceğiz” diyen Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabi Kahramanmaraş'ımız Türkiye'nin en güzel beldelerinden bir tanesi. Biz bilhassa şehrimizden uzak kaldığımızda ailemizi özlediğimiz gibi şehrimizi ve insanımızı özlemekteyiz. Malumunuz bugüne kadar hep bölgede büyükşehir avantajıyla çalışan illeri gıptayla seyrettik. Gaziantep'te, Kayseri'de, Konya'da büyükşehir avantajı vardı. Büyükşehir ve alt belediyelerle beraber çok büyük hizmetlere imza attılar. Ancak bizim kentimiz büyükşehir değildi. Şimdi başbakanımızın müjdesiyle biz de bu avantaja sahibiz artık. Bizde buna inanarak yola çıktık. Bizim ustamız recep Tayyip Erdoğan, onun talebesiyiz. 12 yıldır siyasette büyük tecrübeler edindik. Ankara'da çok büyük diyaloglarımız var. Mühendis olmamızın da farkıyla bu şehirdeki sorun ve problemleri birebir bilen birisiyiz. Bu şehirde yaşayan insanların özlemlerini, hayallerini bilen insanlarız. İnşallah Kahramanmaraş'ımızı dev projelerle, büyükşehre yakışan büyük projelerle geleceğe taşıyacağız. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrencileriyiz dedik. O Türkiye'de çılgın projeler dönemini başlattı. İnşallah biz de Kahramanmaraş'ta yeni dönemde büyük projelerle, dev projelerle yola çıkıyoruz. Kahramanmaraş için büyükşehir bir milattır. Göreceksiniz önümüzdeki dönemde Allah nasip ederse, 30 Mart'tan sonra Kahramanmaraş'ımızı da çok kısa zamanda gıpta ile seyredilen illerden biri haline getireceğiz. Çünkü biz faniyiz. İnsanlar eserleriyle dünyada yaşar. Aksi takdirde kaybolur gider. İşte biz, ”˜bu duygularla siyasette varız' dedik.”
  Kahramanmaraş'ın milli mücadelede oynadığı role de dikkat çeken Erkoç, “  
Ecdadımız 12 Şubat 1920'de bu şehri kurtardı. Yalnız bununla da kalmadı ve Türkiye'nin kurtuluşuna giden yolda meşaleyi yaktı. Çevre illerin kurtulmasına da katkı sağladı. Yani istiklal mücadelemizin öncüsü olan bu şehir şimdi de istikbal mücadelemizin öncüsü olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

ŞİRİKÇİ VE SARI TEŞKİLAT ÜYELERİNE TANITILDI

Toplantıda AK Parti'nin Onikişubat Kadın Kolları İlçe Başkanlığı'na atanan Neşe Şirikçi ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'na atanan Ebru Sarı'da teşkilat üyelerine tanıtıldı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, Şirikçi ve Sarı'nın da teşkilata katılmasıyla güç kazandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

 “Yeni arkadaşlarımızın da aramızda olmasıyla daha da güçlendiğimizi hissettik. Kadın gücünü artırdık. İnşallah bundan sonra kaleleri içerden fethetmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz seçim çalışmalarımıza start verdik. Bu toplantıyla da enerjimizi sinerjimizi artıraraktan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Adayımız Fatih Bey'e de başarılar diliyoruz. Kendisi için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyoruz.”
  
AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken'de toplantıyı organize eden kadın kolları teşkilatına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.