Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Erkoç, bugün Mağralı ve Serintepe Mahallelerindeydi. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Mağralı çarşısında faaliyet gösteren esnafların misafiri olan Erkoç, semt sakinleri ile sohbet etti.
  
Gördüğü ilgi karşısında memnuniyet yaşdığını söyleyen  Erkoç, vatandaşın teveccühüne layık olacaklarını belirtip, “Bu sevgiye, büyükşehre yakışır büyük hizmetlerle karşılık vereceğiz” yanıtını verdi.
  
Girdiği her işyerinde esnafların problemlerini dinleyen Erkoç, yaşlı vatandaşlarla da samimi sohbetler gerçekleştirip, beklentilerine kulak verdi. “İnsanların Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ve teşkilatımıza olan teveccühü gözlerinden okunuyor” diyen Erkoç, 30 Mart seçimlerinde de tarih yazarak yeni bir dönemin başlangıcını yapacaklarını ifade etti.
  
Kahramanmaraş için hayal ettiği ve ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklayacağı projeler hakkında da bilgiler veren Erkoç, Maraş'ı her alanda hak ettiği noktaya taşıyacaklarını dile getirdi. Erkoç, şunları kaydetti:
  
“Her şeyin en güzeline layık olan vatandaşlarımıza, en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktık. İnsanımızın gözlerine baktığımızda da bize olan inançlarının, güvenlerinin tam olduğunu görüyoruz. Çalışmalarımızda bize enerji veren bu tablo karşısında da duygulanmamak mümkün değil. İşte bizde bu inanca ve güvene layık olabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. İnşallah halkımızın bu ilgisi, bu desteği ve dualarıyla da 30 Mart Yerel Seçimlerinden de yine büyük bir zaferle çıkacağız. Şehrimiz için de milat olan bu tarihten sonra Kahramanmaraş'ımızda yeni bir dönem başlatacağız ve birbirinden önemli projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Ben bizlerden desteğini esirgemeyen Mağralı ve Serintepe Mahallesi esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyor, onlara layık olacağımızı ifade ediyorum.”

EDİTÖR: SEÇİM HABERLERİ NORMAL YORUMA KAPATILMIŞTIR. İSTEYEN OKUYUCULARIMIZ FACEBOOK YORUMU YAZABİLİR.