AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Orman Dairesi ve Sümbüllü Mahallesiyle devam etti. Seçim çalışmalarında zamanının büyük bölümünü Kahramanmaraş halkına ayıran Erkoç, semt sakinleriyle tek tek sohbetler yapıp taleplerini aldı.
  
  Ticaret yapan esnafla, çocuğunu okula götüren vatandaşla, karşılaştığı yaşlı amcalarla dakikalarca muhabbet eden Erkoç, kendisine güler yüz gösterip başarı dileklerini ileten insanlara hizmetle karşılık vereceklerini söyledi.  

  “Bu hareketi millet kurdu bizler sadece tabelasını astık” diyen Erkoç, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Erkoç, şöyle konuştu:

  “Biz AK Parti olarak hep milletimizle beraber olduk. Zaten partimiz kurulduğundan bu yana yani 12 yıldır hep milletimizle birlikteydik. Bu partiyi de millet kurdu biz sadece tabelasını astık. Allah bu aziz milletten razı olsun. Partimize ve şahsımıza olan teveccühleri artarak devam etmekte. Biz de bunlara layık olacağız. Bugün de yine Orman Dairesi Bölgesindeyiz. İnşallah bu yürüyüşü devam ettireceğiz ve bu insanlara layık olacağız.”

  Seçim takvimi ilerledikçe, hizmet aşkının da arttığını kaydeden Erkoç, “İnşallah 30 Mart'tan sonra da aziz milletimizin desteği ve Allah'ın nasip etmesiyle Kahramanmaraş'ımızı büyük projelerle buluşturacağız. Başta şehir içi ve ilçelerin ulaşım konusu olmak üzere, kentsel dönüşüm, eğitim ve turizm alanında birbirinden önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bunun için sabırsızlanıyoruz. Çünkü bizim ne kaybedecek zamanımız ne de israf edecek kaynağımız var. Biraz önce de belirttiğim gibi bu noktada milletimiz bize güç vermekte. Her geçen gün heyecanımız daha da artmakta. Milletimizin bu teveccühü karşısında da duygulanmaktayız. İnşallah hep beraber geleceğe daha kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

  - “KAYBEDECEK ZAMANIMIZ VE İSRAF EDECEK KAYNAĞIMIZ YOK”
  
  Gün içerisinde Mahrukatçılar Çarşısını da dolaşan Erkoç, burada da yük işçileriyle görüştü. Kahramanmaraş'ın her bir ferdinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Erkoç, yerel yönetimler olarak eğitime de büyük önem vereceklerini kaydetti.
  
  Çocukluktan itibaren herkesin daha iyi eğitim alıp, milletine faydalı bireyler olabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşeceklerini dile getiren Erkoç, şöyle konuştu:
  
  “Bizim için Kahramanmaraş'ın her ferdi çok kıymetli. İlk önceliğimiz elbette ki çocuklar. Onların iyi okullarda eğitim alması için hükümetimiz büyük kaynaklar ayırıyor. Biz de belediye olarak bu konunun içerisinde aktif olarak yer alıp elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Ayrıca inşallah sizler için de meslek edinebilmeniz için eğitim kampusleri oluşturacağız. İnsanlarımız buralarda çağın gerektirdiği eğitimleri alıp, daha sağlıklı, daha fazla gelir elde edebileceği işlere yönelecek. Biz de en azından hayatınızın bundan sonraki bölümünde rahat etmenize vesile olmanın mutluluğunu yaşayacağız.”

  Erkoç, insanlardan hiçbir zaman kopmadan bu yolda ilerleyeceklerini ifade edip, kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu sözlerine ekledi.