Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ, güreşçilerin sorunlarını dinledi ve Türk güreşinin anavatanı Kahramanmaraşlı pehlivanları her zaman yakından takip ettiğini ve aslında siyasetinde bir pehlivanlık olduğunu söyledi.

30 Marttan sonra Kahramanmaraşlı pehlivanlarımıza, güreş sporumuza ve ilimizdeki tüm spor dallarına destek vereceğini onlara yakışır tesisleşme ve sporcu yetişmesinde ellerinden ne geliyorsa yapılacağı sözünü verdi. 

ERKOÇ, Her zaman söylüyoruz Kahramanmaraş'ımızda futbol, voleybol, basketbol, gurur kaynağımız güreş ve tüm branşlarda spor yapan genç kardeşlerimize yönelik destek projelerimiz var. Kahramanmaraş sporcu fabrikası olacak. Spor yapan ve ilgi duyan tüm gençlere sözümüz var onlara destek olacağız.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sıtkı GÜVENÇ, Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ' un diğer projelerinde olduğu güreş ve spor dallarında büyük projeleri olduğunu kendilerinin de desteğiyle Kahramanmaraş'ın başta ulaşım olmak üzere büyük dönüşüm yaşayacağını söyledi.