Erkoç, mitingde yaptığı konuşmada, "30 Mart'ı fırsat bilerek Türkiye'yi yakmak istemekteler. Türkiye'yi yok etmek istemekteler" dedi.

Geçmişin faiz düzenini yeniden getirmek isteyenlere karşı 30 Mart'ta hep beraber omuz omuza vereceklerini vurgulayan Erkoç, 30 Mart'ta Türkiye'nin istikrarı için yeni bir Türkiye için milletle destan yazacaklarını belirtti.

Büyükşehir olmak üzere 3 belediyeyle önemli bir hizmet atağı yapacaklarını vurgulayan Erkoç, şunları söyledi:

"Toplumun bütün kesimleriyle omuz omuza vererek Kahramanmaraş'ı ülkemizin en güzel marka şehirlerinden biri haline getireceğiz. Sizlerin her türlü sorun ve problemiyle ilgileneceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Dev projelerle, ulaşım, turizm, kültürel, spor, sosyal ve diğer projelerle burayı hizmetin kavşak noktası haline getireceğiz. Bunları siz değer vatandaşlarımızla yapacağız."

- "Gaziantep ve Kayseri bizden önde dedirtmeyeceğiz"

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek ise AK Parti'nin kuruluşunda da Kahramanmaraşlıların önde ve model bir kent olduğunu belirtti.

AK Parti kurulmadan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Yeşilgöz'de misafir ederek onu kucaklayarak bağrına basanların da ilk Kahramanmaraşlılar olduğunu vurgulayan Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Orada da öncü oldunuz orada da model oldunuz. Bizlerde bu memleketi model yapacağız, örnek yapacağız. İmar planlarıyla, kentsel dönüşümüyle, ulaşım sistemiyle, en ücra köşelerden memleketin merkezine kadar vatandaşımızın en iyi hizmeti almasıyla yine bu memleket model olacaktır. Her nekadar bu kervanın ve bu yiğit liderimizin önün kesmek isteyenler olsa da Kahramanmaraşlılar buna imkan vermeyecektir."

Mahçiçek, Büyükşehir, Onikişubat ve Dulkadiroğlu olmak üzere tüm ilçeleriyle Kahramanmaraş'ta belediyecilik modeli oluşturacaklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde artık Gaziantep ve Kayseri bizden önde dedirtmeyeceğiz, inşallah bir Kahramanmaraş modeli ortaya çıkartacağız" şeklinde konuştu.