Ayakkabıcılar ve Bezirgan Çarşısı esnafıyla buluşan Erkoç, vatandaşların görüş ve önerilerine kulak verip, projelerini anlattı. 

Yaptığı ziyaretlerde esnafların yakın ilgisini gören Erkoç, her işyeri sahibiyle ayrı ayrı sohbetler gerçekleştirerek talep ve isteklerini dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da samimi diyaloglar kuran Erkoç, tebrikleri kabul edip gösterilen yakınlığa teşekkür etti.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediye hizmetlerini hayata geçireceklerini ifade eden Erkoç, “Bizim için her vatandaşımızın düşüncesi ve beklentisi önemli. Her vatandaşımızın sorumluluğunu omuzumuzda hissediyoruz. Bu nedenle de çıktığımız bu yolda toplumun her kesiminin taleplerini dinleyeceğiz. Çünkü onların fikirleri çıktığımız bu yolda bize ışık olacak. Bizlere bir ağabey, bir kardeş gibi yaklaşan, dualarıyla bizleri destekleyen hem esnaf kardeşlerimize hem de vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

ERKOÇ, KÖY VE MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim takvimi devam ederken günün her saatini en verimli şekilde değerlendiren Erkoç, esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti'nin köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Kervanhan'da düzenlenen programda, partilileriyle buluşan Erkoç, büyükşehir yasasıyla birlikte artık Kahramanmaraş'ın bir bütün haline geldiğini söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde başta KÖYDES olmak üzere hayata geçirilen projelerle köylerin problemlerinin bir bir çözüme kavuştuğunu ifade eden Erkoç, “Şimdi de önümüzde büyükşehir fırsatı geldi. Bu avantajı da en iyi şekilde kullanıp, Kahramanmaraş'ımızın tüm köylerini daha yaşanılabilir yerler haline getireceğiz. Bizim nazarımızda il merkezimiz neyse, tüm ilçelerimiz ve köylerimiz de aynı olacak. Onlara da belediye hizmetlerini en verimli şekilde ulaştırmak için gayret edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle 30 Mart sonrasında bu güzel şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
  Programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici  ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.