AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Kara Ziyaret Mahallesi'nde, semt sakinlerine hitap etti. Kadınıyla erkeğiyle, seçim bürosu önünü dolduran coşkulu vatandaş kitlesine seslenen AK Partili adaylar, yeni dönemde Kara Ziyareti aydınlık yarınlara taşıyacaklarının mesajını verdiler.

Mitingde konuşan Erkoç, Kahramanmaraş'ın büyükşehirle birlikte yeni imkanlara, yeni kaynaklara kavuştuğunu belirterek, “Onlarca yıldır özlemini duyduğumuz büyükşehir statüsüne muhalefetin tüm engellemelerine rağmen artık kavuşuyoruz. Tüm Kahramanmaraş'ı çok güzel günler bekliyor” dedi.

Her zaman vatandaşla birlikte olup, halkın yaşamını kolaylaştırmak için gayret göstereceklerini dile getiren Erkoç, şöyle devam etti:

“Artık sizin 2 belediye başkanınız var. bölgemizin eksikliklerimizi biliyoruz. Buranın da nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Kara Ziyaret Mahallemizin alt yapısı ve üst yapısı için Necati Beyle omuz omuza vereceğiz, burayı Kahramanmaraş'ın en güzel noktalarından biri haline getireceğiz. Sizlerin her türlü sorun ve problemiyle ilgileneceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Göreceksiniz hep beraber sadece burayı değil, köyden mahalleye dönüşen yerlerde gerçek manada mahalle olacak. Ben burayı yakinen bilen bir kardeşinizim. Buradaki kardeşlerim genelde asgari ücretle çalışan insanlar. Onların yanında olacağız. Daha güzel konutlarda yaşamaları için konut projelerimiz olacak. Tüm sorunlarımızı hep birlikte çözüp, Kara Ziyaret'te yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz.”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay ise yeni bir ilçenin kurulumunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Büyükşehirle birlikte hemen her alanda hayata geçirecekleri projelerle halkın yaşam seviyesini yükseltmek için çalışacaklarını dile getiren Okay, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin de katıldığı miting, seçim bürosunda gerçekleştirilen sohbetle devam etti. Özellikle Büyükşehir Adayı Erkoç'a büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Erkoç'a çiçek takdiminde bulundu.