Dr. Gökhan Gökşen Onikişubat ilçesinin kurucu başkanı olmak istediğini dile getirerek Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Aday Adaylığını başvurusunu yaptı.

Ak Parti'de Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusun son gününde Ak Parti Onikişubat ilçesine gelerek aday adaylığını resmileştiren Dr. Gökhan Gökşen yaptığı açıklamada Onikişubat ilçesinin Kurucu başkanı olmak istediğini dile getirerek şu açıklamaları yaptı.

Gökşen: “Hepinizin bildiği gibi yerel seçim süreci ilimizde çok güzel bir atmosferde devam etmekte. İnşallah önümüzdeki yıllar Kahramanmaraş'ın yoluyla suyuyla tarihiyle yeniden düzenlenecek bir şehir ile Onikişubat ilçesinin kurucu başkanı olmak için başvurumu yapmış oluyorum. Gerçekten metropol ilçemiz olan onikişubat ilçesinin aday adayı oluyorum. Çünkü gerçek şehrimizin büyük bir bölümünü kaplayan onikişubat ilçesi şehrimizin lokomotifi olacak. Ben deneyimlerimle, STK'larla ikili diyaloglarımla şehrimize daha iyi hizmet edeceğimi düşünüyorum. Bu bağlamda diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum. Ben öncelikle ilimizin belediyecilik anlamında yapacağım şeylerden çok misyonumuza dikkat çekmek istiyorum. En başta şeffaf ve adaletli bir şekilde yöneteceğimi işçisini memurunu hastasını doktorunu yaşlısını gencini ötekileştirmeden adaletli bir yönetim izleyeceğimi belirtmek istiyorum. 12 şubat ilçesinin 12 adayı adayı olarak inşallah hedefi 12'den vurmayı bekliyorum” dedi