Bu gün Türkoğlu'nda ekibinin beraberinde yoğun bir katılımla Ak Parti Binasında düzenlenen toplantıda Hasan Kozan başvuru dosyasını İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan'a teslim etti.

 Kozan, yaptığı konuşmasında:  “Türkoğlu Kahramanmaraş'ın incidir, göz bebeğidir. İlin en verimli toprağı, en önemli gölü, kuş cenneti, bitki örtüsü Türkoğlu'ndadır. Adamın da hası ve verimlisi bizim ilçemizdedir” sözleri büyük alkış aldı. Kozan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Parti yetkililerimizle, parti mensuplarımızla ve halkımızla bir süredir yapmış olduğum görüşmeler sonucunda Ak Partimizden aday adayı olmaya karar verdim. Türkoğlu benim doğum büyüdüğüm ilçemdir ve her Türkoğlulu gibi benimde Türkoğlu'na hizmet etmek hem görev hem de büyük bir şereftir. Bu zamana kadar Türkoğlu'muza hizmet eden büyüklerimize ve kardeşlerimize minnet ve şükranlarımızı sunar hakkın rahmetine kavuşanlara Allah tan rahmet dilerim. 

Ben yirmi beş yıldır eğitimci ve eğitim yöneticiliği görevini yapmaktayım. Devlette en tecrübeli dönemimdeyim. Yapmış olduğum her görevimde devletime çok başarılı hizmetler sundum. Ülkemi ve insanları tanıyorum, değerlerimizi biliyorum, gelişmiş ve modern dünyayı tanıyorum ve iş yapma yöntemlerini biliyorum. Bu zamana kadar edindiğim bilgi birikimimi ilçemiz ve halkımıza kullanıp Türkoğlu ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz sloganıyla yola çıktım. Türkoğlu gelişmeye ve hizmete çok müsait bir yerdedir.

İlçemiz gelişmek ve güzelleşmek için çok büyük bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyeli kullanmak için bilgi, birikim, tecrübe ve projelerimiz mevcuttur. Nereden başlayacağımızı ve ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. İlerleyen süreçte bunları tek tek halkımızla paylaşacağız. 30 Mart Türkoğlu'nun kader ve fırsat seçimi olacaktır. Partimizin ve Türkoğlu halkımızın en doğruyu bulacağından eminiz bu konuda bütün hemşerilerimizin desteğini istiyorum. 

Büyüyen Türkoğlu'nu büyük düşünenlerle hak ettiği yere gelecektir. Ben ve ekibim kendimizde bu gücü, inancı ve bilgiyi görüyoruz. Türkoğlu'nu hak ettiği güzelliklere mutlaka kavuşturacağız. Bütün bu hizmetleri yaparken ahlak ve adalet değerlerimizden hiç taviz vermeyeceğiz. Birinci önceliğimiz halkımızdır. Sonuna kadar bu sözümüzde duracağız. Programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyor Allah a emanet olun diyorum.”