İşadamı Hüseyin Aslan Ekinözü Belediye Başkanlığı için çalışmalarına başladı. Aslan yaptığı açıklamada "Ekinözü Belediyesini Ak Parti'ye kazandırmak ve Ekinözü'nü lâyık olduğu hizmetlerle donatmak için geliyoruz" dedi.

Uzun zamandır Ekinözü Belediye Başkanlığı için nabız yoklayan Aslan, son zamanlarda Ekinözü'nde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Neredeyse Ekinözü'nde gitmedik köy ve mahalle, çalmadık kapı bırakmayan Aslan, adaylık verilmesi durumunda Ekinözü Belediyesini Ak Parti'ye kazandıracağından emin olduğunu söylüyor.

Aslan aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ekinözü İlçe Merkezi, pek çok belde ve köyden daha geri durumda. Üzülerek ifade etmeliyim ki, Ekinözü ilçemiz hak ettiği hizmetin çok az bir kısmını bile alamadı. Belediye hizmetleri Kahramanmaraş'ımızın Turizm merkezlerinden başında yer alan bir ilçeye hiç yakışmayacak derecede geri kalmış durumda. 

Ekinözü İlçemizin köylerine hizmet götürmek için Büyükşehir Belediye Meclisimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele verirken, ilçe merkezinin de hizmete doyması için çalışmalara ilk günden başlayacak ve Ekinözü'nü cazibe merkezi haline getireceğiz. Şifalı içme suyuyla meşhur ilçemiz çok daha fazla turist çekebilir ve gelen misafirler daha iyi şartlarda ağırlanabilir. Bu konuda kısa ve orta vadeli projelerimizle sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum.

İçmelerin tanıtımının daha iyi yapılması ve iç turizmin geliştirilmesiyle ilçede had safhaya ulaşan işsizlik sorununun da önemli ölçüde çözüme kavuşacağını umuyorum. Ekinözü barındırdığı müthiş potansiyeller göç veren değil, göç alan bir ilçe olmaya layıktır ve bunu da mutlaka başaracağız."

Aslan ayrıca Ekinözü'ne hizmet için yola çıktığını ve Başbakan'ın kendisini aday göstereceğine inandığını söyledi.