Büyükşehir Beledieye Başkan A. Adayı Muzaffer İşbilir ekibiyle birlikte, TES-İŞ Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin'i sendika binasında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İşbilir, melekete sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Belediye başkanlığı görevinde 12 yıl gibi bir süre ile kalmanın uzun bir süre olduğunu ve değişimin şart olduğunu söyleyen Muzaffer İşbilir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Aday adaylığı sürecimizde, bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. ST K'lar demokrasimizin vazgeçilmezleridir. Bugun de Tes-İş Sendikamızı ve Başkan Lütfi Ergin kardeşimizi ziyaret ediyoruz. Civardaki beş tane şehri kapsayan Kahramanamra ş TES-İŞ Şubesi sendikamız, çok güzel hizmetler yapıyor. Üyelerinin hak ve hukukunu koruyor.
Belediye başkanlığı seçimlerinin, hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Bizler 146 projemizle, şehrimizin mâkus talihini değiştirmeye talibiz.  Yıllarca yaptığımız mücadele, bizler için büyük bir avantajdır.

Nasıl ki Başbakanımız,  Türkiye'yi 2023 yılına kadar, ilk 10 ülke arasına yükseltmeye taahhüt ediyorsa, nasip olursa biz de, aynı zaman zarfında Kahramanmaraş'ımızı, gelişen ilk 10 şehir içerisine yükselmeye adayız. Çünkü bizler proje bazlı ve insan odaklı çalışıyoruz. Çünkü insanımız, her şeyin en iyisine ve en iyi hizmete layıktır.”

Tes-İş Kahramanaraaş Şube Başkanı Ömer Lütfi Er gin de, belediye başkanlığına aday adayı olan Muzaffer İşbilir'i medeni cesaretinden dolayı tebrik etti ve kendisine başarılar diledi.