30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Anketimiz başladı... 

Ancak çok önemli bir kaç hususu belirtmek zorundayız...

Birincisi; Tüm parti adaylarının belirlenmesine müteakip ankete yeni katılan adaylara haksızlık olmaması için anket sıfırlanmıştır. Anket 30 Mart tarihine kadar bu şekilde devam edecektir.

İkincisi; Anket sonuçlarını tüm ziyaretçilerimiz görebilecek ancak sadece üyelerimiz oy kullanabilecektir. Zaten dünyanın hiç bir yerinde internetten yapılan anketler güvenilir değildir. En azından her kişinin bir defa oy kullanmasını sağlayarak daha gerçekçi bir anket yapmak istiyoruz. Zira diğer şekilde bir kişi binlerce oy kullanabiliyor. Sonuç olarak üye girişi yaparak istediğiniz anket için birer defa oy kullanabilirsiniz.

Sitemize tamamen ücretsiz olarak oy kullanabilirsiniz.



ÖNEMLİ NOT: Daha önceki ankete oy verenler bu ankete oy veremiyor şikayetleri üzerine yapılan teknik araştırmalarda durumun doğruluğu tespit edilmiş ve yeniden oy kullanmalarının önü açılmıştır. Bundan önceki ankete oy kullananlar bu ankete yeniden oy kullanabilirler.