Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan,  Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve il yönetimi ile birlikte gerçekleşen ziyarette Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Doğan Nurluyol ve dernek yönetimi de hazır bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan,  ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında “Engellilerimize hizmet bir lütuf değil Belediyemizin bir görevidir. Belediyecilik özünde sosyal bir görevdir. Toplumun her katmanını kucaklamak gerekir. 

İnsanlara hizmet amacı ile kurulan sivil toplum örgütleri sorunların belirlenmesi ve insanların bir araya gelmesi için çok önemlidir. Görme Engelliler gibi Sivil Toplum Örgütleri insanları bir araya getiriyor. Bu sayede sizlerle beraberiz. Bizler kısmet olurda göreve gelirsek sivil toplum örgütlerimizle birlikte önemli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceğiz. Sorunların çözümü için hem zaman hem de çaba harcayacağız. Belediyecilik Sivil Toplum olmadan olmaz. Bir araya gelip görüşmemiz ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmamız gerekir. Bizler bunu yapacağız. Sivil toplum örgütlerimizle sürekli diyalog halinde olacağız. Derneklerimiz sayesinde de sizin sorunlarınızdan haberdar olacağız. Bu sayede sorunları yakından takip etmiş olacağız ve çözümü için çaba göstereceğiz. Burada özellikle belirtmek istiyorum. Engellilerimize özel toplu konut projesi hayata geçireceğiz. Engellilerimize özel bir proje ile hazırlanacak olan toplu konutlarda her türlü detay düşünülmüş olacak. Bu konutlar hem uygun fiyatlı olacak hem de engellilerimizin konforu ve kullanımına göre tasarlanmış olacak.”dedi.