Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun partili yöneticilerle birlikte köy, mahalle, dernek demeden seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun partili yöneticilerle birlikte ara vermeden ziyaretlerini sürdürüyorlar. Karacasu Mahallesi, Altınova Köyü, Muharip Gaziler Derneği ve Kamu İşçileri Derneklerini ziyaret eden heyet vatandaşlara projelerini anlatıyor.

Ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşen ve herkesi dinleyen MHP'li başkan adayları ziyaretler sırasında vatandaşların talep ve beklentilerini de not almayı ihmal etmiyor. Sorunları büyük bir titizlikle dinleyen başkan adayları ziyaretlerinin devam edeceğini ve mitinglerle de sorunların çözümlerini açıklayacakları ifade ediyorlar. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “Herkes değişim istiyor. Nereye gidersek gidelim orada hem yeni bir heyecan hem de büyük bir umut görüyorum. Kahramanmaraş değişim için can atıyor. Yıllarca hak ettiği ilgi ve hizmeti göremeyen memleketlim artık heyecanını da gizlemiyor. Bu ilgi ve bu heyecan bizi vatandaşımızın istediği göreve getirecektir. Çünkü Kahramanmaraş'ın heyecanı bizim istek ve arzumuzdan geliyor. Biz enerjimizi gösteriyoruz. Bu enerji 30 Mart'ta tarihi bir akışı değiştirecek. Yenilikçi, heyecanlı, istekli, hizmet odaklı çalışan ve halk menfaatini en büyük öncelik gören bir yapıyla göreve geleceğiz. Kahramanmaraşlım artık verdiği oyun karşılığında hak ettiği ilgi ve hizmeti görecektir. Kahramanmaraş'ımızı bölgenin en çok konuşulan ve hizmet alan şehri haline getireceğiz. Kahraman Kent'imiz kendine yetecek güce ve birikime sahiptir. Köy, kasaba, mahalle, sokak adım adım geziyoruz. Herkesi dinliyor ve herkesle kucaklaşıyoruz. Verdiğimiz sözlerin karşılığını hizmet olarak geri getireceğiz. Bugün konuştuğumuzu yarın unutanlardan olmayacağız. Biz hizmet aşkıyla geliyoruz”dedi.

Kahramanmaraş'ın lokomotifi olacak olan Onikişubat İlçesinin Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ise yaptığı konuşmasında “Bizler en büyük öncelik olarak sizi dinleyeceğiz. Sizi her ne koşulda olursa olsun dinleyeceğiz. Derdini anlatmak için kimse aylarca randevu sırası beklemeyecek. Herkes muhatap bulacak. Herkes karşısında derdini dinleyen bir yönetim anlayışı bulacak. Vatandaşlarımız istediği zaman bize ulaşacak. Hatta çoğu zaman vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Yapacağımız halk günü toplantıları ile herkesi dinleyip o an da sorunların çözümü için gereken diyaloğu kuracağız. Herkes çözüm için çaba gösterecek. Hem Kahramanmaraş'ımız hem de Onikişubat İlçemizde halktan kaçan değil, halkın içinde bıkmadan usanmadan yürüyen bir yönetim görecek. Kadrolarımız hazır, bakış açımız net. Biz değişim isteyen Kahramanmaraş halkının büyük bir desteği ile geliyoruz”dedi.