Söylemleriyle Kahramanmaraş Siyasetine yeni bir vizyon kazandıran, Akgemci'ye halkın ilgisi her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Akgemci'nin, seçim çalışmaları kapsamında bu günkü durağı Küçük Sanayi Sitesi Esnafları ve Canlı Hayvan Pazarı oldu. 

Bu güne kadar sorunları hep dile getirdiklerini ancak netice alamadıklarını ifade eden sanayi esnafları, Akgemci'ye dert yandılar. 

Sanayide kaldırım, asfalt, hurda araçlara park yeri ve trafik sorununun hat safhada olduğunu dile getiren sanayi esnafları, Akgemci'nin projelerini dilendiler. 

Akgemci; anlatılan sorunların çözülmesi çok kolay sorunlar olduğunu, ancak çözülmediği takdirde her geçen gün büyüyen bir kanayan yara haline geldiğinin altını çizerek, çözüm sözü verdi. 

BİZ BU ŞEHRİN SORUNLARINI KENDİMİZE DERT EDİNDİK

Akgemci; “Biz bu şehrin sorunlarını kendimize dert edindik. Derman olmak için yola çıktık. 

Bütün vatandaşlarımızı kucaklayan, sunacağımız çağdaş belediyecilik hizmetleriyle, kısa sürede insanımızın hayatını kolaylaştırıp, yaşanası örnek bir şehir inşaa edeceğiz” dedi.  

Daha sonra Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden Akgemci, burada da sorunları dinledi. 

Satışlarını hijyen bir ortam da yapmak istediklerini ifade eden satıcılar, pazarın üzerinden geçen yüksek gerilim hattından da rahatsızlıklarını dile getirdiler. 

Hayvan başına para ödediklerini ve pazarın sabah saat 10:00'da kapatılmasının da işlerini olumsuz etkilediğini söylediler. 

Sorunları ve talepleri dinleyen Akgemci; Büyükşehre yakışan Dünya standartlarında bir Canlı Hayvan Pazarı'nın projeleri arasında olduğunu söyledi ve aynı zamanda yapılacak çalışmalarla hayvancılığın geliştirilmesinde yerel yönetimler olarak öncülük edeceklerini ifade etti.   

Kahramanmaraş'ı her alanda bir şehir yapacaklarını söyleyen Akgemci; “Hep birlikte bunu başarmamız gerekiyor. Sizler işi bilene yetkiyi verin ki; oylarınız size hizmet olarak dönsün. Desteğinizi bekliyorum” dedi.