Doğukent Mahallesi ziyaretinde ilgi ile karşılanan Av. Neslihan Koca Nergiz; “Halkımız hizmete susamış. Artık değişim zamanı olduğuna karar vermiş durumda. Seçim çalışmalarımız kapsamında her gittiğimiz yerde görüyoruz ki; halk dört gözle MHP'yi bekliyor” dedi. 

Doğukent esnaf ziyaretinde alışveriş yapan mahalle sakinlerinin de;  Nergiz ile tanışmak ve sohbet etmek için gösterdiği yoğun ilgi de dikkatlerden kaçmadı. 

Sorunları ve beklentileri dinleyen Nergiz, MHP'nin belediyecilik anlayışını ve projelerini anlattı. 
Nergiz; “Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Hayatı paylaşıyoruz. Öyleyse herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmemiz lazım. Biz ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. İnsanımıza daha iyi yaşama imkânı sunacağız. Kısacası hayatı kolaylaştıracağız” dedi.

ÜRETİME TEŞVİK EDECEĞİZ 

Üretenin desteklenmesi ve ev hanımlarının da iş hayatına kazandırılması yönünde projelerinin olduğunu ifade eden Nergiz; “Devlet yardımları ayrı şey insanımızı üretmeye yöneltmek ayrı şey. İhtiyaç sahiplerine elbette devlet yardımı olur. Devlet vatandaşını korumak ve gözetmek zorundadır. Bu zaten devlet politikasıdır. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza belediye olarak mutlaka yardım edeceğiz. Bunun yanı sırada üretime teşvik ederek ekonomik anlamda güçlenmelerini sağlayacağız” dedi. 

Gençlerin kendini ifade edebileceği, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerini gerçekleştireceği alanların oluşturulacağını söyleyen Nergiz; “ Halkımız gerçek belediyecilik hizmetleriyle bizim sayemizde tanışacak. İlçemiz sosyal kültürel her anlamda hizmette yoksun kaldı. Biz onlara yaşam hakkı olan bütün bu hizmetleri en üst seviyede sunacağız” dedi.  

Dulkadiroğlu ilçesinin Sanayisi, tarihi zenginliği ve doğal güzel güzellikleriyle gelişme bakımından her türlü alt yapıya sahip olduğunu ifade eden Nergiz; “Biz önce hizmet etmek istediğimiz Dulkadiroğlu ilçemizin mevcut durumunu ve sahip olduğu değerlerin analizini yaptık. Değerlendirmeler neticesinde uzman kişiler eşliğinde projelerimizi oluşturduk. 
İnşallah işin başına geçtiğimizde Büyükşehir belediyemizle omuz omuza verip örnek modern bir ilçeye kavuşacağız” dedi.