Bir gün içerisinde Kuzucak, Kazanlıpınar, Oruçpınar köylerini gezen Nergiz, akşam ise Duraklı Mahallesinde kendisine destek için düzenlenen programda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Belediyecilikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanan “Değişimi birlikte başaracağız” diyen Av. Neslihan Koca Nergiz, her geçen gün oy trendini yükseltiyor. 

Duraklı Mahallesi sakinlerini dinleyen, fikir alışveriş verişinde bulunan Nergiz, yaptığı konuşmasında: “Burada bana destek vermek için toplandınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Değişime hep birlikte hazırız” dedi. 

Kendisine verilen desteklere layık olmaya çalışacağını ifade eden Nergiz, Dulkadiroğlu İlçesinin örnek ilçe olacağının altını çizerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Artık büyükşehir olduk. Büyükşehir belediye Başkanlığı da büyük düşünen adamların işidir. Büyükşehir adayımız Prof. Dr. Tahir Akgemci Hocamızla omuz omuza verip ilçemizi örnek ilçe yapacağız” dedi. 

Yüz ağartan yüz proje ile belediyecilikte destan yazacaklarını ifade eden Nergiz: “Bizler, sizlerin sorunlarını kendimize dert edindik. Bu güne kadar ilçemiz hizmet almadı. Bu gerçeği bu güne kadar yönetenlerde itiraf etti. Ama artık hizmet için MHP'nin neferleri var. 

Alt yapı, yol, temizlik hizmetlerinden bile mahrum edilen ilçemiz, bizimle birlikte hizmette çağ atlayacak. 

Eğitimden, sağlığa kadar her türlü hizmeti en üst seviyede ilçemize getireceğiz. Modern bir ilçe olma yolunda her türlü yatırımları getireceğiz” dedi. 

“Başkan Nergiz” sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara Nergiz: “ Belediyeye hanım eli değecek, dertler bitecek. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah 30 Mart akşamı hep birlikte aynı coşku ile seçim zaferimizi kutlayacağız” dedi.