Seçim çalışmaları kapsamında Şeyhadil Caddesi esnaflarını gezen MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, esnafların sorunlarını beklentilerini dinledi ve gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini anlattı. 

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Nergiz, gösterilen güvene, ilgiye en üst seviyede hizmetlerle layık olmaya çalışacağını söyledi. 

Nergiz, esnaflarının sıkıntılarının ortak olduğunu ifade ederek; “Yeter ki yetkiyi siz bize verin. Aşamayacağımız, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sorunların çözümü MHP'de. Değişim için bu sefer MHP diyeceksiniz” dedi ve destek istedi. 

Yerel yönetimlere kadın elinin değmesinin gerektiğini söyleyen birçok esnaf,  bu kez tercihlerinin MHP'den yana olacağını açıkça beyan ettiler. 

KADINLARDAN TAM DESTEK

Şeyhadil Caddesi esnaf ziyaretlerinin ardından, seçim bürosunda kendisini bekleyen kadın destekçileri ile kucaklaşan Neslihan Koca Nergiz, bir an duygulanarak: “İşte kadın dayanışması. Biz hep birlikte güçlüyüz. El ele verip nasıl belediye hizmeti yapılırmış, sadece Kahramanmaraş değil tüm Türkiye' görecek” dedi. 

Çalışmalarıyla örnek alınan bir ilçe belediyesi olacaklarını ifade eden Nergiz: “Hizmete talip olduğum ilçemiz Dulkadiroğlu'nda bu güne kadar belediyecilik hizmetleri maalesef sunulmadı. Öyle mahallelerimiz var ki; belediye hizmetlerinden hiç mi hiç nasibini almamış. 
Bunları zamanı geldiğinde bir bir medyada paylaşacağız. Belediyecilik, MHP çatısı altında herkesi kucaklayan, ihtiyaçlar doğrultusunda adaletli dağılımla yapılır. 

Biz zora talip olduk. Hizmet fakiri olan Dulkadiroğlu İlçemizi hizmete doyuracağız. 
İlçenin, yerinde yapılacak modern yatırımlarla sosyal hayatına canlılık kazandırarak, her alanda gelişmesini sağlayacağız” dedi. 

Kadınlarla uzun uzun sohbet eden Nergiz, seçime kadar hep birlikte yılmadan çalışma sözünü aldı ve şunları söyledi: “Sizler bana güvendiniz. Bende sizlere güveniyorum. Değişime hazırsınız. Değişimi yakalamak için dur durak bilmeden, yılmadan çalışacağız. 30 Mart'tan sonra ise hep birlikte ilçemizi hayal ettiğimiz şekilde inşa edeceğiz. Hepimizin sevdası, hayali aynı” dedi.