Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Teşkilatı, Dulkadirdoğlu ilçe belediye başkan adayı Av.Neslihan Koca Nergiz'in toplantısında basın mensupları ile bir araya geldiler...

Şelale Park'taki basın toplantıısnda konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, 3 aydan beri teşkilat olarak seçimlere hazırlanandıklarını belirterek, bu süreç içerisinde köy ve mahalle ziyaretleri yanında, esnaf ziyaretlerini de gerçekleştirdiklerinin altını söyledi. Bugüne kadar iktidardan hizmet alamamış Dulkadiroğlu ilçesinin ilacının, devasının aday gösterilen Av.Neslihan Koca Nergis olduğunu söyledi.

Akpınar, “Dulkadiroğlu ilçesinin sorunlarını biliyoruz. Adayımız Neslihan hanım, bu sorunların üstesinden gelebilecek yeteneğe ve tecrübeye sahiptir. Diliyorum ve umuyorum, 30 Mart sonunda üç hilal bayrağını burçlara dikeceğimize inanıyorum, teşkilatın içinden gelen biri olarak da adayımız Neslihan hanıma başarılar diliyorum” dedi.

Neslihan Koca Nergiz'in adaylığının ülkücü camiada  heyecan yarattığını belirten MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı da, iktidarı eleştirdi, yoksulluğu, yolsuzluğu ve yoklukları gidereceklerini söyleyerek iktidara gelenlerin, bugün bu çukurda boğulduklarını iddia etti.

Son olarak konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergiz ise, “Dulkadiroğlu 43 mahalle 58 köy ve Baydemirli beldesi ile, 250 bin'lik bir nüfusa sahip. Seçmen sayısı ise 130 bin. Onikişubat ile Dulkadiroğlu'nu aynı fiziksel ve kentsel ölçüde değerlendirmek mümkün değil. Her iki ilçe arasında uçurumların olduğu fark edilmektedir.  Biz Dulkadiroğlu ilçesinin bütün sorunlarını biliyoruz. Adaylığımızdan önce de çalışmalar yaparak ilçe başkanımızla birlikte bu sorunlara mahalle mahalle teşhis koyduk. Bütün mahallerimizin ayrı ayrı sorunları var. 

Öncelikle ifade etmek istiyorum ki biz ayrıştırıcı belediyecilik anlayışı değil, birleştirici belediyecilik anlayışını esas alacağız,  çalışmayı ibadet kabul eden halka inmiş, bir belediyecilik zihniyeti, adaletten şaşmayan, hukuku ön planda tutan, sevgi, saygı, dürüstlükle, halka ve hakka hesap veren bir belediyecilik anlayışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Nergiz, son olarak;  “Bunları yaparken, çağdaş, kalkınmacı, katılımcı ve şeffaflık içinde, plan-proje ve hizmetlerini tam kent sakinleri ile paylaşan, onlara her zamana paylaşım içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Dulkadiroğlu ilçesinde öncelikle imar konusunda, kentsel dönüşümde acilen yer altı hizmetlerinde 5 yıllık çalışma programı yaparak ilçemizin mega bir ilçe olmasını sağlayacağız. İş ile işçiyi, hizmet ile toplumu, geçmiş ile geleceği birleştirerek, mağdur, çaresiz insanların gözü kulağı olacağız. Sağlık, eğitim merkezleri ile gençlere spor salonları, kültür merkezleri ile topluma ve insanlarımıza yakın olup, fikir ile yatırımı birleştireceğiz. Engelli insanlarımız için yaşam ve günlük hayatta yaşayabilecekleri ve yaşantılarında yanında olacağımız bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Bütün bunları da kısa, orta ve uzun vadeli, acilliğine göre dizayn edip, toplum önderleri, sanayici, halk ve iş adamlarımızı ile çözeceğime inanıyor, halkımızın bize inanmasını, güvenmesini ve bir defa bize yetki vermelerini bekliyorum” dedi 

MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Neslihan Koca Nergiz  daha sonra basın mensuplarının gündemle ve adaylıkla ilgili soruları cevaplandırdı.

Şelale Park'taki toplantıya ayrıca, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Kadın Kolları Başkanı Halide Abken yanında, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan da katıldı.