MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Kahramanmaraş il başkanı Mustafa Bastırmacı, il yönetimi, Afşin ilçesi belediye başkan adayı Adem Yıldız, Afşin ilçe yönetimi, Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan ilçe yönetimi, Göksun Belediye Başkan Adayı Coşkun Kale, Göksun ilçe yönetimi, Ekinözü belediye başkan adayı Hidayet Tat, Ekinözü İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
Açılışta yapılan konuşmalarda Ekinözü ilçe belediyesini MHP'ye kazandırabilmek için gayret gösterileceği ifade edildi.

ÇİCEK ”˜HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE EKİNÖZÜ'NÜ TEKRAR ALACAĞIZ'

Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek Konuşmasında köylerimizle Ekinözü merkezle birleştirerek buralara hizmet nasıl getirilecek onlara bakacağız.  Sizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuz sürece Allah'ın izniyle Ekinözü'ne hiç kimsenin gücü yetmeyecek üç hilal sancağını Ekinözü Belediyesini tekrar Ekinözü'ne kazandıracağız dedi. 

MHP EKİNÖZÜ ADAYI TAT HOŞGÖRÜ HER ZAMAN LAZIM 

MHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Hidayet Tat Konuşmasında 30 Martta İlçemizde Bir seçime Gideceğiz ben Öncelikle Diğer Partilerdeki Adaylara Muhtar adaylarına Belediye Meclis üyesi olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Hayat denilen bir yolda Gidiyoruz ve daha ne kadar gideceğiz bilmiyoruz ama tek bildiğimiz şey imtihan olduğu aday oluruz seçilir kazanırız veya kazanmayız beli olmaz bunların hepsi gelir geçer ama tek şey geçmez bırakıtımız eser bu eser bazen güler yüz olur bazen bir selam olur bazende toplumların geleceğini inşa etmek için iyi şeyler olur Allahım Bizleri topluma iyi hizmet eden Kullarından etsin İnşallah Desteklerinizle belediye başkanı seçilirsem en başta yapacağımız olmazsa olmazımız ilçemizi beraber yönetmek yönetim şeklinde birlikte büyütmek Tat Yapacağı projelerinden Kısa Bilgiler verdi halka İlçenin İçme suyu sorunu en başta çözeceklerini ilçemizin alt yapısı kanalizasyon sorunu çözerek bunları bitireceğiz İnşallah  İlçeye Çok Amaçlı bir kültür merkezi kuracağız, bu kültür merkezin için düğün salonu ,kütüphane ,ve Konferans salonu olacak İçmelerin Tanıtımın bir şekilde yapacaklarını önceliliğimiz budur içmeler konusunda tanıtım çalışmalarını iyi şekilde yapacağız Kültür bakanlığın girişimler yaparak turizm kapsamına alacağız köylerimizin derdi bizim derdimiz biz hepimiz bir aileyiz hepimiz ağacın    dallarıyız .Çalmadık kapı Aşındırmak eşik bırakmacağız  ilçemizin gelişmesi tüm girişimleri yapacağız dedi. 

Tat Seçmenlere Oy verirken iyi düşünün verirken gönüllünüzün sesini dinleyin dinleyerek verin diyerek vatandaşlara teşekkürlerini sundu. 

AKGEMCİ; BÜYÜKŞEHİR BÜTÇESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “bu muhteşem kalabalık, bu konvoy sizlerin nasıl birlikte olduğunu ve Ekinözü'nde  belediyeyi aldığımızın göstergesidir.  Hidayet Tat'a şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Belediye Başkan adayımız Sayın Tat, sizlere sorunlardan yerine getirilmeyen sözlerden bahsetti. Bizim halkımız hizmetin en en iyisini hak ediyor. Bizlerde bunun için yola çıktık.

Bakın artık Büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Kahramanmaraşlının ödediği gelir vergilerinin % 6'sı büyükşehrin bütçesi. Bu değişmez. Yerel yönetimler iktidar partisinden olursa daha iyi hizmet alırız düşüncesi yanlış. Hizmeti hizmet adamları yapar. İşte karşınızda hizmet adamları, desteğinizi esirgemeyin.

 Ekinözü ilçemiz konumu itibariyle, İçmeler Sağlık turizminin merkezi olmalıydı. Geldiğimiz zaman inşallah bunları yapacağız ama Sizleri 30 Martta bir sınava tabi tutacağız ben hocayım sizler Geleceğiniz için Oylarınızı vereceksin evet veya hayır olacak bunlar sizlerin düşüncesi ama gelin evet verin MHP'ye Nasıl Hizmet edilir görün Şeklinde Konuştu

”˜AKP'DEN BEKLENTİLERİNİZİ BULABİLDİNİZ Mİ?'

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı İse . 10 yıldır AKP iktidarından beklentilerinizi bulabildiniz mi ? Eğer gördüyseniz bir sorun yok. Ama göründüğü üzere Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Bu yerel seçimleri inşallah bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olur. İnşallah MHP Ekinözü adayımız Hidayet Bey ve sizlerin destekleriyle Ekinözü Belediyesini alacağız.

HABER İsmail BOZDOĞAN