İki gündür ılıca ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşların gönlünü fetheden MHP Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan, ılıca seçim bürosu açılışını da gerçekleştirdi.  

Adeta bayram havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Temizkan'ın beraberinde belde halkının sevgi gösterileriyle karşılanan Parti teşkilatı ve Akgemci, çarşı merkezinde hep birlikte açılış alanına kol kola yürüyerek 30 Mart'ta yaşanacak zaferin sinyallerini verdiler. 

Kuran-ı kerim okunmasının ardın Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde belde halkına seslenen Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.  

Hizmet almak için adresin MHP olduğunu söyleyen Mesut Tosun; “Verdiğiniz desteğin karşılığı ortada. Bir şey söylememize gerek yok. Eğer hizmet almak istiyorsak, kalkınmak istiyorsak, hepimiz Yusuf Temizkan, hepimiz Tahir Akgemci olacağız.” dedi.  

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise; 17 Aralık operasyonlarına değinerek şu şekilde konuştu: “Bu gün ülkenin geldiği durum ortada. Yolsuzlukla, yoklukla mücadele edeceklerini söyleyen zihniyetin bugün yaptıkları yolsuzluklar gözler önünde. Kendileri ve yandaşları kasalarını doldururken milleti yokluğa mahkum ettiler. 

30 Mart'ta söz sırası millette. Bu millet bu gidişata dur diyecek.” 

TEMİZKAN; ILICA TERMAL TURİZMİN GÖZBEBEĞİ OLACAK 

Yoğun tezahüratlar eşliğinde konuşan Yusuf Temizkan, Ilıca'nın termal su zenginliğine değinerek: “Eğer ki; bu kaynak burada iyi değerlendirilirse, adaletli bir şekilde idare edilirse elde edilen gelir burada yaşayan bütün halka fazlasıyla yeter. 

İnşallah belediyeyi aldığımızda buraya yapacağımız hizmetlerle termal turizmin gözdesi haline getireceğiz. 

Konferans salonlarıyla, kültür merkezleriyle, 5 yıldızlı otellerle, modern tesislerle donatacağımız beldemiz hak ettiği yere gelecek. 

2 gündür köylerimizi geziyoruz, vatandaşımızın dertlerini, beklentilerini dinliyoruz. Köylerimize hizmet gitmemiş, insanımız ihmal edilmiş, sadece seçim zamanı hatırlanmış. Köylümüzün kalkınması için en ufak icraat yapılmamış. Bizim insanımız hizmete hasret bırakılmış. 

Ben buradan söz veriyorum, inşallah seçildiğimde yetiştirdiğiniz ürünleri sergileyip satacağınız çok güzel Pazar alanı oluşturacağız. Merkeze dolmuşların gireceği bir durak mutlaka yapacağız. 

Emin olun bütün sorunları biliyoruz. Çözümleri de bizde. Yeter ki sizler bize yetkiyi verin. 5 yılda büyük değişimin nasıl yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. Bizler sadece oy için değil, yarın da burada olacağız. Belediye başkanlığı koltuğu bizim değil sizlerin olacak” diye konuştu. 

DEDEOĞLU; ILICA MHP İLE HİZMETE KAVUŞACAK 

Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise; “Sizler benim mecliste nasıl çalıştığıma şahitsiniz. İktidarın 6 milletvekili var. Ama sizin bu kardeşiniz sizlerden aldığı oyların vebalini bilerek gecesini gündüzüne katıp dur durak bilmeden çalışıyor. Memleketimizin ne sorunu varsa meclise taşıyorum. Milliyetçi Hareketin bütün mensupları hizmet aşkıyla yanar. 

İşte karşınızda adaylarımız, sizlere hizmet için yola çıktılar. Belli ki, sizde hizmetin adresinin MHP olduğunu fark etmişsiniz, adaylarımızı bağrınıza başmışsınız. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart'tan itibaren Belediye başkanlarımızla birlikte sizler hizmet için ben mecliste O'nlar burada sizlere en üst seviyede hizmeti sunacağız” dedi. 

AKGEMCİ; İŞİ EHLİNE VERİN 

Belde halkının büyük ilgi ve sevgi ile kucakladığı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; “Öncelikle Ilıca'nın makûs talihini yenmek için merkeze çok yakınlaştıracağız. Bir diğer projemiz de buraya bir fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kuracağız. Burası neden bir Ankara Kızılca Hamam gibi olmasın? 

Yapacağımız çalışmalarla burası sürekli gelinen kalınan ve sorulan, konuşulan bir turizm merkezi olacak.  Bir marka Zeytin Ilıcası olacak. 

Büyükşehir bütçesi bunları yapmaya yeterli. Biliyorsunuz, 31 Mart itibari ile büyükşehir yasası ile yönetileceğiz. Büyükşehrin bütçesi sizlerin ödediği gelir vergilerinin % 6'sından oluşuyor. Bu bütçe eğitimde, sağlıkta, turizmde, ulaşımda vs. her alanda marka şehir olabilmemize yetecek kadar büyük bir bütçe. Yeter ki işin ehline teslim edilsin. 

Bizim buraya çok değer verdiğimiz aşikar, adaylarımız buraya günlerdir karargah kurdular. Biz istiyoruz ki; burası Termal Merkezi haline gelsin. Halkı kalkınsın. 

Diğer yandan köylümün ürettiği ürünlerin sergileneceği, pazarlayabileceği, bir merkez oluşturacağız. Emeği değere dönüştüreceğiz. 

Kısacası, yolu kısaltarak, fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurarak, kongre merkezleri ve 5 yıldızlı oteller kazandırarak, diğer yandan buranın zirai ürünlerinin de pazarlanacağı merkezi kurarak burayı hayal ettiğimiz termal turizmin, sağlık turizminin merkezi haline getireceğiz. 
Bizlere destek verdiğiniz takdirde birlikte yol arkadaşlığı ederek, Zeytin Ilıcamızı Marka haline getireceğiz” dedi. 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim bürosu açılışı yapıldı ve vatandaşlarla sohbet edildi.