Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş adaylarına destek amacı ile yapılacak olan büyük Kahramanmaraş mitingi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamak üzere büyük bir konvoy yapıldı. Kent merkezinde trafik durdu. Binlerce aracın katıldığı konvoyun geçişi sırasında Kahramanmaraş emniyeti seferber oldu. Bütün trafik noktaları kapatıldı ve konvoy kent merkezinden 2 saatte zor çıktı. Daha sonra yolda Türkoğlu, Beyoğlu ve Şekeroba gibi bölgelerde de katılım olan binlerce aracın katıldığı konvoy Nurdağ'da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi alarak önce Nurdağ'da daha sonra ise Türkoğlu'nda binlerce vatandaşın katılımı ile iki büyük miting yapıldı.

Türkoğlu'nda kendisini bekleyen binlerce vatandaşa konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kahramanmaraş'ın büyükşehir yapılanmasını bu işin uzmanı olan ve şehrin yapılanması için kitap bile yazan Prof. Dr. Tahir Akgemci yapmalıdır. Tahir hoca bu şehir için bir şanstır. Cafer Güçlü gibi ilçe Belediye başkan adaylarımızın da destekleri ile Kahramanmaraş'ı marka şehir yapacaklar. Buna yürekten inanıyorum. 12 Belediye'ye de talibiz” dedi.

MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ise “Büyük bir konvoy yapıldı. Binlerce araç katıldı. Bu güzellik gönüllerin ve gönüllülerin katılı ile gerçekleşti. Bu bir yerel seçim ve bizlerde bu şehrin öz evlatları olarak Kahramanmaraş'ımız için en iyisini istiyoruz. Kaçırdığımız yılların acısını çıkaracağız. Kahramanmaraş'ımız bizim dönemimizde 25 yılda yapılmayan hizmeti 5 yılda görecek. 30 Mart sonrası belli kişilerin değil bütün şehrin ve bizi desteklemiş veya desteklememiş kim olursa olsun ayrım yapmadan herkesin Belediye Başkanı olacağız” dedi.