2014 yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Kervanhan'da yapılan etkinlikle Onikişubat Belediye Meclis üyesi adaylarını basına tanıttı. Tanıtım etkinliğine Kahramanmaraş basını büyük ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, tanıtım programında yaptığı konuşma da “”Kahramanmaraş'ımızın ufkunu değiştirmek için geliyoruz. Bu zaman kadar işinde uzman kadrolar yerine kendi menfaatlerine göre aday seçen bir yapı da değil, Kahramanmaraş'ın ufkunu değiştirecek bir kadro ile geliyoruz. Onikişubat Belediyesi Meclis üyesi adaylarımızı her bölgeden sorunlara tam anlamıyla hakim, Kahramanmaraş'ı çok iyi tanıyan ve işinde uzman isimlerden belirledik. Çok sayıda başvuru oldu. Çok düşündük çok çalıştık. Şehrimiz için hayırlısının olmasını temenni ediyoruz. Ben buradan özellikle bir teşekkür etmek istiyorum. Meclis üyeliğine seçilmeyen çok çok değerli kardeşlerimiz de var. Ama onlara bir kere daha şükranlarımı sunmak istiyorum. Kendileri ne olursa olsun bu yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını ve Kahramanmaraş'ımız için seve seve bizimle çalışacaklarını ifade ettiler. Hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımız bu ince düşünce bu inanç bizi zafere daha da yakınlaştırıyor. Adaylarımız şehrimizin bütün sorunlarına hakimler. Sorunların kısa vadede çözümü için gereken donanıma fazlasıyla sahipler. Hepsi de Kahramanmaraş sevdalısı ve hepsi de şehrine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan insanlar” dedi.

TEMİZKAN, “HERKESİMİ KUCAKLADIK”

Meclis üyelerimizi belirlerken ince eledik, sık dokuduk. Onikişubat Bölgemizi ve şehrimizi her bölgeden temsil edecek donanımlı ve birikimli arkadaşlarımızla yola çıktık. Kahramanmaraş'ımızın geleceğini kurgulayacağımız yol arkadaşlarımız şehrin hem merkezinde hem de kırsalında bilgi ve donanım olarak hazırlar. Onikişubat ilçemizin meclis adayı kadromuz da bölgemiz, en ücra mahallesinden en uzak köyümüze kadar temsil ediliyor. Adaylarımız kendi alanlarında uzman isimler. Hepsi de canı gönülden şehrimize hizmet etmek için hazırlar.

“OY AVCILIĞI YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ”

Şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyorum. Biz oy avcılığı yapmadık ve asla da yapmayacağız. Onun için de adaylarımızı belirlerken oy potansiyelinden ziyade donanım ve birikimine de baktık. Adaylarımız tabiî ki çevrelerinde ve şehrimizde sevilen ve kanaat önderi olacak isimler. Hepsinin de potansiyeli yüksek. Birilerine yaranmak için aday belirlemedik. Bölgemizde nasıl daha iyi hizmet ederiz bu bilinçle çalıştık. Kadrolarımız da buna göre belirledik. İnanıyorum ki 30 Mart sonrası görev bize verilirse ne kadar doğru bir yapıyla göreve geldiğimizi herkes görecek.

“İŞ VAADİ İLE KANDIRMIYORUZ”

Onikişubat bölgemizi karış karış geziyoruz. Ama ne olursa olsun hiç kimseye oy avcılığı için iş sözü vermiyoruz. Duyuyoruz. İş vaadinde bulunanlar var. Biz kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Sırf oy toplamak için insanları kandırmayacağız. Kendi meclis üyesi adaylarımızla da çok konuştuk. Hiç kimseye iş sözü verilmeyecek. Oy toplamak için vatandaşımız hakkını yedirmeyeceğiz. Uzman ekipler varken, işten anlamayanları göreve getirip şehrin geleceğine ihanet etmeyeceğiz. İşi ehline vereceğiz. Görevi uzmanına vereceğiz. Bizim tek bir yolumuz var o da halka hizmet yoludur. Yalan söylemeyen, insanlarını ayrıştıran, menfaati için vaatlerde bulunan bir yapıyı asla kabul etmiyoruz.

MUHTARLARIMIZ BİZİM YOL ARKADAŞLARIMIZ OLACAK

Hangi partili olursa olsun. Mahallelerimizde vatandaşlarımız tarafından seçilmiş olan herkese saygı duyacak ve yol arkadaşımız olarak göreceğiz. Hiçbir şekilde partizanlık yapmadan, fanatik olmadan halkımızın seçimine saygı duyarak muhtarlarımızı seve seve dinleyeceğiz. Mahallelerimizde seçilen Muhtarlarımızı vatandaşlarımız seçecek bizde tabi ki vatandaşlarımızın seçimine saygı duyacak ve muhtarlarımızla seve seve çalışacağız. Köylerimiz de çığ gibi büyüyen sorunların çözümü için uzman kadrolarımızla her bir köyümüzü sürekli gözlem altında tutacak ve köylü kardeşlerimize hizmet ulaştıracağız.

Toplantı da yapılan tanıtım ve konuşmaların ardından Onikişubat Belediyesi meclis üyesi adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.