2014 yerel seçimlerine iddialı hazırlanan ve adaylarının tamamına yakınını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Onikişubat Belediye Başkan adayları olan Yusuf Temizkan'ı düzenlenen toplantı ile basına tanıttı. Kahramanmaraş basının büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun ve partinin önde gelen isimleri ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan, “Daha güzel bir Kahramanmaraş hayal ediyoruz. Bilgi ve birikimi olan, donanımlı ve etkin bir ekiple geliyoruz. Ne yaptığını bilerek hizmet edecek, işinde en iyisi olan arkadaşlarla, en güzelini yapmak için geliyoruz. Neredeyse elli ilden büyük olan Onikişubat İlçemiz hem sosyal belediyecilikte, hem de teknik anlamda Kahramanmaraş'ın renkli yüzü haline gelecektir. Kısa vade ve uzun vade planlarımız hazır. Nerede ne yapılmalı? Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Projelerimiz hazır. İlçemizde bölge bölge, her mahallede yapılacak çalışmalarımızı belirledik. Kısa vade planlarımızda Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız daha da rahat yaşaması için çalışmalar yürüteceğiz. Uzun vadede ise toplumun her kesimini memnun edecek sosyal projelerle halka hizmet edeceğiz. Sadece kent merkezi için değil. Organik köy projesi gibi çalışmalarımız sayesinde köylerimize de önemli kazanımlar sağlayacağız. Çok büyük katma değer olacak tarımsal proje çalışmalarımızda var. 

Köylerimizin yol gibi acil ihtiyaçlarını biliyoruz. Hangi köye ne yapılmalı bunun raporlarını önceden tuttuk. Kadınlarımıza, çocuklarımıza ve ihtiyarlarımıza yönelik çok özel projeler hazırladık. Onikişubat Belediyemiz her mahalle de kadınlarımız için çok önemli bir çalışma başlatacak. Her mahalle bu proje sayesinde kadınlarımızın ortaya koyacağı enerjiyi görecek. Çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi içinde projeler hazırladık. Bunları zamanı geldiğinde ev ev gezerek anlatacağız. Ben burada özellikle parti teşkilatlarımıza ve büyükşehir Belediye başkan adayımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisine ve adaylarına şehirde büyük bir teveccüh var. Bunun bilincindeyiz ve tek bir bütün halinde çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kenetlendi ve halkın her katmanına hizmet etmek için sorumluluk hissediyor. Talip olduğumuz görevin yükünü ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Beklentilere fazlasıyla cevap vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz göreve hazırız. Biz hizmete hazırız. Kahramanmaraş artık değişim istiyor. Yeni bir enerji istiyor. Biz bu enerjiyi kendimizde hissediyoruz ve göreve hazırız”dedi.