Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen büyük mitingin Kahramanmaraş'ta MHP'nin sandıktaki başarısının göstergesi olduğunu ifade eden MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz; “Kahramanmaraşlı MHP'ye olan inancını, hizmet özlemini ortaya koydu. Bizim mitingimizde sizlerin de gördüğü gibi sadece Kahramanmaraşlılar vardı.  Takdir edersiniz ki; katılmak isteyen birçok vatandaşımızda gelemedi. Örneğin fabrikalarda çalışan işçi kardeşlerimiz, memurlarımız gelemediler. Buna rağmen binlerce Kahramanmaraşlı Müftülük Meydanı'na akın etti etti. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye ve biz adaylara güvenini ve desteğini rotaya koydu. Bütün hemşehrşilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Sandığa gitmek için artık geri sayımın başladığını söyleyen Nergiz; “Hemşerilerimizin bu seçimdeki kararı tarihi bir karar olacak. 25 yıllık zihniyete dur diyecek” dedi. 

Dulkadiroğlu'nu örnek ilçe yapma yolunda birkaç projesinden de bahseden Nergiz, açıklamasını şu şekilde sürdü: “Öncelikle şunu açıkça söylemek istiyorum, birilerinin 25 yılda yapamadıklarını biz ekibimizle 3 yılda yaparız. 

BENİM MAHALLEM PROJESİ

İlçemize ait mahalle ve köylerin imar, yol ve her türlü altyapı sorunları çözülecek. 
Bağ yollarının genişletilmesi sağlanacak. Gecekondulaşma önlenerek “TİP Proje” hayata geçirilecek. TİP Proje uygulamasında vatandaşlarımızdan ücret almayacağız. 

TOK KARIN, SICAK YUVA PROJESİ

Dul, yetim, hasta, engelli, doyurulmaya ve konaklamaya muhtaç bütün vatandaşlarımız tespit edilerek ihtiyaçları ivedi bir şekilde giderilecek. 

HASTA REFAKATÇİ KONUKEVLERİ PROJESİ 

Hastanede yatan hasta refakatçılarına otel, pansiyon aramaksınız konaklayabilecekleri rahat edebilecekleri konukevlerine hizmete sunacağız. 

EĞİTİM İÇİN EL ELE PROJESİ 

İlçemizde öğrenim gören başarılı öğrencilerimizi, eğitim hayatı boyunca destekleyeceğiz. Öğrencilerimiz toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanacaklar. 

TURİZM İLÇESİ DULKADİROĞLU PROJESİ 

Yedi Kuyular Bölgesini Kayak Merkezi olarak kış turizmine açacağız. Germanica Antik Kent kültür mirasımızı gün yüzüne çıkararak uluslararası tanımını en üst düzeyde yapacağız.
Kapıçam Mesire alanını bölgenin en güzide mesire alanı haline getirerek halkımızın hizmetine sunacağız. 

AB STANDARTLARINDA HAYVANCILIK PROJESİ 

AB standartlarında hayvancılığı geliştirmek için kooperatifler kuracağız. 

CAMİLER IŞIL IŞIL PROJESİ 

Camilerimizin temiz ve bakımlı olmasının yanı sıra mimari güzellikleri yansıtılıp kentsel estetiğe katkı sağlanacak. Camilerimizin temizliği belediyemiz tarafından yapılacak. Bunun yanı sıra kurban kesim alanları hijyenik bir şekilde oluşturulacak ve mevcut olan mezarlık bölgelerinin genişletilme çalışmaları yapılacak. 

KÖYLÜLERİMİZ İÇİN İNŞAAT PROJESİ

Köylülerimize inşaat yapımında ücretsiz proje desteği sağlanacak. Köy merkezlerimize kilit parke taşı döşenecek. Köy garajı ve köy pazarı projemiz hayata geçirilecek. 

GENÇLİK MERKEZLERİ PROJESİ 

Her bölgeye kültür, sanat ve spor kompleksleri kazandırılacak. Gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri aktiviteler, etkinlikler yapılacak. 

SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR PROJESİ 

Dulkadiroğlu İlçemizde yaşayan kimsesiz çocuklarımızın topluma kazandırılması için eğitim ortamları sağlanıp ve kurumsal yapı oluşturulacak. 

ULAŞIMDA ENGELSZİLİK PROJESİ 

Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne ve TIP Fakültesi Hastanesi'ne mahalle ve köylerimizden ulaşım sağlanacak. 

AFETLERE KARŞI BİLİNÇLENDİRME PROJESİ 

İlçemiz deprem bölgesi olduğundan kentsel dönüşüm çalışmalarına ivedi bir şekilde başlayıp, ilçemizde afet ve acil durumlara karşı bilinçlendirme programları yapılacak. 

ENGELLERİ BERABER KALDIRALIM PROJESİ 

Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatlarındaki ihtiyaçlarını giderebilmeleri için “ENGELSİZ KART” uygulamasına geçilecek. Bu projeyle alışveriş yapabilecek, toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 

Ayrıca engelli vatandaşlarımız için “ENGELSİZ TAKSİZ PROJESİ” hayata geçirilecek. Engelli vatandaşlarımızın evlerinin temizliği de belediye tarafından yapılacak. 

ANAMIN BACIMIN EL EMEĞİ PROJESİ 

İhtiyaç sahibi yoksul ev hanımlarına katkı sağlayacak güvenli iş imkanları sağlanacak. 7 Katlı “KADIN HAN PROJESİ” hayata geçirilecek. İki haftada bir farklı mahallerimizde “KADIN GÜNÜ” organize edilecek.”

Bütün projeleri ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığını ifade eden Nergiz; “İnşallah vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmet sunarak, bize verilen oyların kıymetini bileceğiz” dedi.