MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, seçim çalışmalarının son mahalle mitingini Namık Kemal Mahallesinde gerçekleştirdi. 

Yüzlerce kişinin katıldığı coşku ve heyecanın zirveye tırmandığı mahalle mitinginde Nergiz; “İşte son viraja geldik. Artık karar sizin. Sandıktan hep birlikte zaferle çıkmak sizlerin elinde. Adaylığımın açıklanmasıyla birlikte ben bu seçimi kazanacağım ve halkımıza hizmet edeceğim dedim. Yine söylüyorum, bu seçimi kazanacağız. Ve hep birlikte 30 Mart akşamı zaferimizi kutlayacağız” dedi. 

“Edelerim, bacılarım artık söz sizde! 3 Hilale damgayı vurun hizmete kavuşun” diyen Nergiz; Emeklerin karşılıksız kalmayacağını, çok çalıştığını, ifade ederek; “İnşallah bizde emeklerimizin karşılığını alırız. 

Seçim bir demokratik yarıştır. Seçim geleceğe karar vermektir. Geleceğimize karar verirken, yarınlarımızı, evlatlarımızı düşünelim. 

Karar verirken, bu güne kadar verilen sözler yerine getirildi mi iyi düşünelim. Karar sizlerin” dedi. 

Çok seviyeli, coşkulu bir seçim atmosferi yaşadıklarını ifade eden Nergiz; “Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepiniz benimle yol arkadaşlığı ettiniz. Gecenizi gündüzünüze kattınız. İnşallah hep birlikte emeklerimizin karşılığını alırız” dedi. 

Seçildiği takdirde, verdiği vaatlerin hiç birinin havada kalmayacağının sözünü veren Nergiz; “Projelerimizi anlattık, kapı kapı gezdik. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadık. İnsanımıza kendimizi anlattık, onlarda bizi bağrına bastı. İnşallah belediyeye hanım eli değecek ve hizmet gelecek” dedi. 

Artık Büyükşehir Yasasıyla yönetileceğimize dikkat çeken Nergiz; “Büyükşehir kendi bütçesiyle geliyor. Bu bütçe bağımsız.

Aynı zamanda ilk yapılanma, sancılı bir dönem olacak. İnşallah siz hemşehrilerim bunun bilincinde olarak bu bacınıza destek verip, size hizmet etmeye layık göreceksiniz” diye konuştu. 

Coşkulu kalabalığın “Başkan Nergiz” sloganları ile duygulanan Nergiz; “Sonuç ne olursa olsun, ilçemiz için hayırlısı olsun. Millet iradesine saygı duymak gerek. İnşallah Tahir Hocamında dediği gibi 31 Mart sabahı mutlu uyanacağız. 

Bu demokratik yarışta bütün adaylara başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.