Sümer Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katılan MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, mahalle sakinleri tarafından büyük coşku ile karşılandı. 

Coşkulu Kalabalığa seslenen Nergiz; “Yıllardır bu memlekete hizmet vaadiyle oy istediler. Her defasında büyük destek aldılar. İsteselerdi, amaçları hizmet olsaydı bu gün ilçemiz bu halde olmazdı. Şimdi hangi yüzle oy istiyorlar şaşırıyorum doğrusu. 

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları hizmet aşkıyla yanar. Bizler de bu gün burada Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte sizlere hizmet aşkıyla yola çıktık. İstiyoruz ki; artık insanımız hak ettiği hizmete kavuşsun. İnsanlarımız yokluktan kurtulsun. 

Sizlerde bize inandınız, güç verdiniz. Biz sözümüzün eriyiz, göreceksiniz ilçemiz 5 yılda sadece Kahramanmaraş'ın değil, Türkiye'nin modern örnek ilçesi haline gelecek” dedi. 

Bu güne kadar alt yapı, yol problemlerini dahi çözülmediğine dikkat çeken Nergiz; “Bunlar belediyenin asli görevleri. Ama ilçemizde belediyecilik hizmeti girmemiş mahallelerimiz var. 

Özellikle Dulkadiroğlu ilçemiz sınırları içerisinde kalan mahalle ve köylerimiz adeta üvey evlat muamelesi gördü. 

Bize verdiğiniz oylar karşılıksız kalmayacak” diye konuştu. 

Yapılan yardımların seçim malzemesi olarak kullanılmasının halkın onuruyla oynamak olduğunu söyleyen Nergiz; “Sosyal yardımlar devlet politikasıdır. Kimse cebinden vermiyor. Devlet vatandaşına bakmak zorundadır. Bunu kimse seçim malzemesi olarak kullanmak halkın onuruyla oynamaktır. 

Biz yetkiyi aldığımızda inşallah, vatandaşı açken rahat uyuyan bir belediye olmayacağız; Dul, yetim, hasta, engelli, doyurulmaya ve konaklamaya muhtaç kim varsa eksiklikleri tespit edilerek ihtiyaçları giderilecek. Hemde dinimizin emrettiği şekilde sağ elin verdiğini sol görmeyecek” dedi. 

Konuşmaların ardından hanımlarla sohbet eden, dertlerini, beklentilerini dinleyen Nergiz; “Bizim belediyemizin kapısı olmayacak, bana her zaman ulaşacaksınız. Ben bunun sözünü veriyorum” dedi. 

Yerel yönetimlerde bir bayanın olmasını isteyen hanım seçmenler; “Bizi ancak bizden biri anla. Desteğimiz Neslihan Koca Nergiz'e” diye konuştular.